Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
TOTO je vážne tá ťažká práca..? Agáta dostala od ľudí poriadnu nakladačku!
Zdielať na

TOTO je vážne tá ťažká práca..? Agáta dostala od ľudí poriadnu nakladačku!

Archívna reportáž

Dobrý džob mala Hanychová u bývalého, skončil sa ale ešte pred rozchodom

Akoby Agáta Hanychová (39) štuchla do osieho hniezda, keď sa posťažovala na svoju ťažkú prácu. Nielen starostlivosť o jej profil na Instagrame, ale najmä nakrúcanie jej podcastu Agáta a Ornella ju vraj veľmi vyčerpáva. Navyše svoje sledovateľky vytočila aj fotkami, ako ju predtým líčila maskérka, čo muselo byť skutočne "utrpenie". Ak chcela opäť provokovať, tak treba uznať, že sa jej to podarilo.

​Možno by si mala Agáta Hanychová lepšie premyslieť, ako podá nejakú tému na jej instagramovom profile. Pred pár dňami sa posťažovala ako tvrdo pracuje a pritom zverejnila zábery, ako ju líči maskérka pred nakrúcaním podcastu. Priam drzo pôsobila jej veta, ktorou tieto fotky komentovala: "Ťažká práca… aj keď to tak možno nevyzerá." Pre drvivú väčšinu populácie, ktorá chodí denne do práce na 8 a viac hodinovú šichtu to je skutočne ako facka.

Dočkala sa preto v komentároch poriadnej kritiky od jej sledovateliek. "No áno, bude to chcieť nejakú dovolenku po takej drine," reagovala ironicky jedna z nich. "Agáta, si vstúp do svedomia, ty ťažká práca," zaznelo v ďalšom komentári. "Ťažkú prácu skôr robia ostatní. Čo je ťažkého na tom, sedieť a nechať sa maľovať?" pýtala sa jedna. Druhá sa Agáte snažila vysvetliť: "Ťažkú prácu robia napríklad záchranári, všetok personál nemocníc, ľudia v sťažených pracovných podmienkach… a mohla by som pokračovať. Toto fakt nie je ťažká práca."

Agáta napokon zablokovala a zmazala všetky komentáre:

Instagram/AH

​Podobných komentárov bolo právom mnoho, skutočne je až trápne, keď sa snažia rôzni influenceri a influencerky tvrdiť, ako sa nadrú v porovnaní s vyššie spomenutými zmysluplnými profesiami. Nehovoriac o ich príjmoch, keď Agáta za občasné sedenie za mikrofónom zarába tisíce eur. Prekvapivo, pár Hanychovej verných sa jej ale zastalo, no ak je v prípade Hanychovej známe, hejty sú jej tak či tak ukradnuté,  v skutočnosti išlo zrejme aj v tomto prípade hlavne o to, aby vyvolala pozornosť a zvýšila dosah. Podarilo sa.

Najčítanejšie