Skoro jasno
24°
Bratislava
Brigita
8.10.2024
Čo Soukup Hanychovej zakázal, na to sa jej kamarátka Ornella vykašľala! Ukázala malú Rozárku!
Zdielať na

Čo Soukup Hanychovej zakázal, na to sa jej kamarátka Ornella vykašľala! Ukázala malú Rozárku!

Archívna reportáž

Ako rýchlo vzťah Hanychovej a Soukupa začal, tak rýchlo aj skončil...

Zatiaľ, čo si Agáta Hanychová (39) užívala s manželom Mirkom Dopitom (40) svadobnú cestu na Bali, malú Rozárku (1) zverila do rúk jej otca, Jaromíra Soukupa (55) a Miu (6) zas otcovi Jakubovi Prachařovi (40). Už je ale doma v Prahe, a tak sú celá rodinka pokope. Spolu s kamarátkou Ornellou Koktovou (31) a s ich deťmi strávili víkend v Južných Čechách. Ornella zjavne nedbá na zákazy a zdieľala na Instagrame ich spoločnú fotku.

​Po súdnych ťahaniciach ohľadom zverejňovania snímkov dcér Agáty Hanychovej na sociálnej sieti, rozhodol súd v prospech ich otcov, že ich zverejňovať nesmie. Toho, že jej sa zákaz priamo netýka, využila Agátina kamarátka Ornella Koktová a na svojom instagramovom profile zverejnila fotku, kde je ako Mia, tak aj Rozárka. Obe dcéry si zobrala Agáta na rodinný víkend do Južných Čiech, ktorý trávila spolu s Ornellou a ich mladšími dvom deťmi. Ich najstarší synovia, Kryšpín a Quentin, sú v tábore.

Na fotkách zdieľala Agáta na sociálnej sieti Rozárku naposledy ešte ako bábo, teraz vidieť, že je to už veľká, 16-mesačná slečna. Sedí na obrubníku vedľa mamy a v ruke drží, tak ako všetci, kornútok so zmrzlinou. Je zjavné, že je to rozkošné blonďaté dievčatko, podobné, ako jej sestra Mia. Hoci Ornella evidentne veľmi ťažkú hlavu zo súdneho zákazu nerobí, je otázne, ako na to oteckovia Agátiných dcér zareagujú.

Nevedno, či Rozárku počas dvoch týždňov, keď bola jej mama na Bali, zobral jej otecko Jaromír Soukup aj do Marbelly, kde má letné sídlo a vlani tam strávila júl aj august. Práve tam malo dochádzať k hádkam medzi jej rodičmi, až to došlo tak ďaleko, že sa Agáta rozhodla ich vzťah definitívne ukončiť. Odvtedy sa začali o dcéru naťahovať po súdoch za veľkej pozornosti verejnosti. V máji konečne vyriekol súd verdikt o ich povinnostiach ako aj podiele na výchove ich dcéry. Ani jeden z rodičov nesmie na internete zverejňovať jej snímky. Obaja tvrdili, že sú s verdiktom spokojní, dosiahli vraj to, čo chceli. A ako je zjavné, Agáta nedbá občas tak trochu "na piráta" súdne nariadenie ignorovať - o zverejnení fotky totiž rozhodne vedela a nič nespravila pre jej stiahnutie.

Najčítanejšie