Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Neuveriteľná Agáta! Po fotkách s bruškom prišlo TOTO vysvetlenie!
Zdielať na

Neuveriteľná Agáta! Po fotkách s bruškom prišlo TOTO vysvetlenie!

Nateraz sa ďalšie bábo nekoná

Možno by sa mala známa influencerka Agáta Hanychová (39) už konečne vážne zamyslieť, či neprestať s neustálym zavádzaním sledovateľov. Prestáva to byť vtipné a mnohých tým dokáže poriadne nahnevať. Aktuálne zverejnila na Instagrame dve fotky so značne vypuklým bruškom evidentne naznačujúcim tehotenstvo. Vzhľadom na už dlhšiu dobu sa šíriace špekulácie, či je alebo nie je tehotná, toto sa zdala byť jasná odpoveď. Ona sa však vo svojom vysvetlení všetkým vysmiala.

​S negatívnym názorom na ďalšie tehotenstvo sa Agáta Hanychová netají. Potom je však na zamyslenie, prečo v pondelok zverejnila dve fotografie, ktoré akoby oznamovali túto radostnú novinu. Už ale v utorok po množstve komentárov musela vysvetliť, o čo v skutočnosti ide: "Tak sa všetci upokojíme. Bol to vtip a reklama na menštruačné nohavičky." Nie všetkým sa to ale zdalo byť vtipné a mnohým je toto zavádzanie v mene zisku vyslovene odporné.

"Agátu na sociálnych sieťach nesledujem... Myslím si však, že publikovať tak zavádzajúce fotky nemá zapotreby. Okrem toho tehotenstvo nie je niečo, z čoho by si človek mal verejne robiť zábavu. Aj preto, že pre niekoho je to povedzme nezrealizovateľný sen... Pôsobí už ako rozmaznaná, márnotratná a unudená starnúca holčička. Škoda," napísala celkom ostro jedna z jej sledovateliek.

Instagram/AH

​Otázne je, akú tým spravila Agáta reklamu menštruačným nohavičkám, keďže vzbudila najmä negatívne emócie. Možno by skutočne mala mať trochu sebareflexie, lebo niektoré výstrelky by sa nemuseli páčiť ani zadávateľom reklamy, čo je Agátin zásadný zdroj príjmu. 

Najčítanejšie