Zatiahnuté
17°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Štvrté dieťa na ceste?! Agáta ukázala tehotenské bruško!
Zdielať na

Štvrté dieťa na ceste?! Agáta ukázala tehotenské bruško!

Archívna reportáž

Žeby sotva dva roky po Rozárke pribudlo ďalšie bábo..?

Ani počas leta Agáta Hanychová (39) nezanedbáva svoje sledovateľky na Instagrame. Z jej dvojtýždňovej dovolenky na Bali, na ktorú ju pozval manžel Mirek Dopita (40) ako na svadobnú cestu, zdieľala krásne zážitky spolu s fotkami. Mnohí žartovali, že sa z toľkej romantiky vrátia iste traja a zdá sa, že to tak celkom nemusí byť len vtip. Agáta totiž zverejnila fotku bruška, ktorou mnohým dočista pomotala hlavy.

​Už niekoľko mesiacov je horúcou témou, či je alebo nie je Agáta Hanychová po štvrtýkrát tehotná. Zatiaľ čo ona sa tomu bráni, jej manžel Mirek Dopita by vraj ešte rád privítal do rodiny ďalšieho potomka. Jej kamarátka Ornella Koktová berie ako hotovú vec, že sa Agáta na to ešte dá. Z fotografií z Bali, kde sa ukazovala iba v bikinách, ale nič nenaznačovalo jej tehotenstvo. O to väčšie prekvapenie vyvolala fotka s tehotenským bruškom v instastories. Na jednej je bruško z profilu, na druhej už bruško objímajú aj ruky nastávajúceho otecka. Akurát zatiaľ nie je isté, či sú to aktuálne fotky Dopitovcov.

Instagram/AH

K fotke pridala Agáta skladbu Spread a Little Happiness, čo v preklade znamená Šíriť trochu šťastia a tiež sa zdá byť pomerne veľavravnými emotikony búchajúce si do čela, čo by potvrdzovalo Agátin názor na štvrté tehotenstvo. Zatiaľ sa ale tvári tajomne, na otázky neodpovedá a nechá všetkých hádať a rozvíjať špekulácie. Jednoducho vie, ako na seba upútať a udržať záujem verejnsoti, vďaka ktorej má hlavné, a poriadne mastné zdroje zárobkov. 

Instagram/AH

​Na čarovnom Bal podstúpili novomanželia aj očistné rituály a zažili veľa romantiky. No je len málo pravdepodobné, že by bábo splodili tam, vzhľadom na veľkosť bruška to už vyzerá aspoň na štvrtý mesiac. No či je to skutočne tak, na to si budú ale musieť zvedavci ešte trochu počkať. Isté je, že po hektickom období počas Agátinho vzťahu s Jaromírom Soukupom, keď sa krátko po pôrode Rozárky minulý rok v lete vystupňovalo napätie medzi nimi natoľko, že došlo k ich rozchodu, potrebovala oddych. A to jej Mirek doprial zároveň s nezabudnuteľnými zážitkami z tých najkrajších miest na Bali, kde žil desať rokov. Iste ju to s ním zblížilo ešte viac, čo by sa pri očakávaní ich druhého potomka hodilo, aby tentokrát nehľadal Dopita potešenie aj inde...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie