Zatiahnuté
17°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Budú ako vo výklade! Krainová ohromila vilou, ktorú si stavia v exotike!
Zdielať na

Budú ako vo výklade! Krainová ohromila vilou, ktorú si stavia v exotike!

Archívna reportáž

Krainová sa môž pochváliť prekrásnym bytom

Závideniahodný život žije Simona Krainová (51), ktorá to veľmi rada predvádza aj jej sledovateľom na Instagrame. Z nich sa zrejme nikto nemôže pochváliť dokonalou kombinácou bezchybnej vizáže, dokonalej rodinky, luxusných dovoleniek, ale aj drahých nehnuteľností v Česku aj v zahraničí. V Dominikánskej republike si stavia druhú vilu, ktorá je skutočne poriadne luxusná.

​Na dovolenky s rodinkou cestuje Simona Krainová po celý rok. Počas covidu sa im zapáčilo v Karibiku, kde sa rozhodli kúpiť luxusný apartmán, aby mali pohodlie počas ich zimného pobytu. Vytipovali si severnú časť Dominikánskej republiky, ktorá ešte nie je vraj až tak poznačená turistickým ruchom. "Sú tam hlavne miestni ľudia a veľa surferov," hovorí. Aj jej nový dom, ktorý stavia, má byť v tejto oblasti. Podľa Blesku si rodina vybrala luxusnú štvrť Lomas Mironas na kopcoch nad letoviskom Cabarete, s výhľadom na oceán. Má to byť zároveň aj bezpečné miesto, s prísnymi kritériami na stavbu.

Celkový dizajn domu Krainová zverila do rúk známej českej firmy, medzi ktorej klientami sú aj Monika Bagárová, Mirai Navrátil, či Eva Decastelo. Simona s ňou má veľmi dobré skúsenosti z vlaňajšej rekonštrukcie jej pražského podkrovného bytu. S vizualizáciou interiéru veľmi vzdušne pôsobiaceho domu v Dominikánskej republike sa teraz pochválila na svojom instagramovom profile. Ako vidieť, v tomto dome s celými presklenými stenami a dverami vedúcimi na balkón či terasu, dominujú jemné béžové a šedé tóny, podobne ako aj v jej pražskom byte. Na terase tróni veľký stôl so stoličkami aj pre hostí a nechýbajú ani lehátka. Dom pôsobí skutočne luxusným dojmom a je zjavné, že bezpečnosť v danej lokalite bude vysoká, keď si trúfli na no toľko skla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Do Dominikánskej republiky odlieta Simona Krainová s rodinou počas zimy na pár mesiacov. Synovia tam chodia do medzinárodnej školy, no neprerušujú ani štúdium v Česku. Po dostavaní domu sa tam ale možno usadia. Momentálne si všetci spolu užívajú na Lanzarote, jednom z Kanárskych ostrovov patriacich Španielsku. Oceán a more je pre rodinku na prvom mieste. Zimu si zrejme užijú už v hotovej vile v Dominikánskej republike.

Najčítanejšie