Zatiahnuté
17°
Bratislava
Martina
9.9.2024
Dlho žialiť nevydržala! Brožová po skone miláčikov našla novú lásku!
Zdielať na

Dlho žialiť nevydržala! Brožová po skone miláčikov našla novú lásku!

Archívne video

Po bolestnom období, keď Kateřina Brožová (56) začiatkom roka prišla o svojho milovaného psíka rhodéskeho ridgebacka Jordyho a krátko na to odišiel za ním aj jazvečík Max, bola skutočne zronená. No netrvalo dlho a nedokázala byť bez chlpatého kamaráta a už doma už má novú lásku. Volá sa Donny a herečka mu venuje všetok svoj voľný čas. Teraz cez letné prázdniny ho má našťastie dostatok a aj na letné uvedenie muzikálu Noc na Karlštejně do Ledníc ho zoberie so sebou. Je to opäť rhodésky ridgeback a vybral si ju vraj sám.

​Keď v januári odletela Kateřina Brožová na dovolenku aj s dcérou na Maldivy a dostala správu, že jej pes Jordy ušiel z kliniky, kam ho dala dočasne do opatery, neváhala s okamžitým návratom do Prahy. Už počas letu, žiaľ, prišla smutná správa, že ho zrazil vlak. Jej bolesť bola obrovská, rovnako veľký bol aj hnev voči veterine, kde sa mali o psíka postarať. Navyše zakrátko pošiel na starobu aj jej jazvečík Max, ktorému bolo zrejme za parťákom Jordym clivo. V tom čase vraj Kateřina ani len nepomyslela na nového psíka, ale osud chcel, že šteňa rhodéskeho ridgebacka má už doma.

"Donneček je pekný divoch, ale zároveň je to veľký maznák. Je to ozaj veľká láska! Vyhliadol si ma pri prvej návšteve, keď mal iba dva týždne. Prišiel ku mne a zaspal mi s hlavičkou v dlani. A potom už tá láska pokračovala. Teraz si užívame naše spoločné chvíľky. Keď je divoký, končí to aj šrámami na ruke, pretože prvé zúbky sú ako ihličky. Ale keď je pokojný, príde sa ku mne porozprávať, posťažovať sa. Vždy mi to dáva najavo, čo je veľmi dojemné. Máme veľmi pekný vzťah," zverila sa pre deník.cz šťastná herečka s jej novou veľkou láskou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Kateřina s ním bola už párkrát aj na jej obľúbenej rybačke. "Nedá mi pokoj, vždy je tam veľa vecí na ohryzávanie a objavovanie. Rastie mi pred očami, rýchle sa učí, takže čoskoro to bude lepšie. Určite ešte spolu vyrazíme na ryby, na huby a bude stále pri koňoch. A koncom leta by mohol byť snáď aj výlet k moru, uvidíme," vyrátala ich spoločné letné aktivity. Medzitým s ním pôjde aj do Ledníc, kde vystúpi v muzikále Noc na Karlštejně. "V Ledniciach strávime dokonca niekoľko dní, budem v hoteli a je tam krásne prostredie. Myslím, že si to s Donnečkom všade užijeme," teší sa Brožová na spoločné leto s novou štvornohou láskou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Najčítanejšie