Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Statočne bojovala, no choroba bola silnejšia! Len 46-ročná herečka zomrela
Zdielať na

Statočne bojovala, no choroba bola silnejšia! Len 46-ročná herečka zomrela

Zdroj: pexels.com

Svoj dlhý boj so zákernou rakovinou práve uprostred leta dobojovala hollywoodska herečka Erica Ash. Mala iba 46 rokov a za sebou pestrú hereckú kariéru. Zomrela v Los Angeles v obklopení jej blízkych. Vždy sa vyznačovala veľkou chuťou do života a nenapodobiteľným smiechom, ako hovoria jej zdrvení priatelia.

​Herečke Erica Ash síce nebol dopriaty dlhý život, zato bol ale veľmi pestrý a intenzívny. Zanechala po sebe viditeľnú stopu svojimi úlohami vo filmoch a seriáloch, aj v jej vtipných stand-upoch a show. Chýbať bude nielen rodine a priateľom, ale aj jej početným fanúšikom. Keď sa v nedeľu 28. júla lúčila so životom, obklopovali ju jej najbližší. Ako v utorok potvrdila jej manažérka Elizabeth Mucha, Ash dlho odvážne bojovala s metastázujúcou rakovinou prsníka, žiaľ, chorobe napokon podľahla.

Vo vyhlásení jej matky Diann Ash stálo: "S hlbokým zármutkom oznamujeme, že nás opustila naša milovaná dcéra, sestra a priateľka Erica Chantal Ash. Erica bola úžasná žena a talentovaná zabávačka, ktorá svojím bystrým vtipom, humorom a skutočnou chuťou do života zasiahla nespočetné množstvo životov. Jej pamiatka bude navždy žiť v našich srdciach." Rodina poďakovala za "láskavé prejavy lásky a podpory v tomto ťažkom období" a zároveň všetkých požiadala, aby dary venovali nadáciám zameraným na rakovinu prsníka.

Pripomeňte si herečku v Scary Movie:

Erika Ash sa narodila 19. septembra 1977 na Floride. Hoci vyštudovala medicínu, srdce ju priviedlo k herectvu. Medzi jej prvé veľké úlohy patrilo účinkovanie v parodickom seriáli Real Husbands of Hollywood, zároveň si zahrala aj vo všetkých štyroch sériách Survivor's Remorse. Hrala ale aj vo filmoch Scary Movie V, Horror Noire, Sister Code, Kristy či basketbalovej komédii z roku 2018 Uncle Drew. "Erica Ash mala burcujúci smiech, ktorý každý deň napĺňal náš kolektív v Survivor's Remorse," spomínal na ňu kolega Mike O'Malley v rozhovore pre Deadline. "Ale predovšetkým - bol to dobrý človek. Tímový hráč. Žena, s ktorou si bol rád," dodal smútiac pre predčasný odchod jeho kamarátky.

Hoci bojovala s chorobou, Silvestra ešte oslávila v plnej paráde:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erica Ash (@theericaash)

Najčítanejšie