Polojasno
25°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Čo to vyvádzal Langmajer na pláži?! Zvláštne pohyby musela vysvetľovať jeho manželka!
Zdielať na

Čo to vyvádzal Langmajer na pláži?! Zvláštne pohyby musela vysvetľovať jeho manželka!

Archívna reportáž

Zo života, aj zo seba samých si Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (58) často a radi uťahujú, čo iste prispieva k ich harmonickému vzťahu. Stretli sa až v zrelom veku, a tak sa snažia vyvarovať chýb v manželstvách z ich minulosti. Zrejme sa riadia aj heslom, že sa netreba brať priveľmi vážne, čo pravidelne dokazujú v ich príspevkoch na Instagrame, ako aj teraz z Grécka.

​Manželský pár obľúbených českých hercov, Adéla Gondíková a Jiří Langmajer, zdieľa na sociálnej sieti aj momentky z ich súkromia, pričom obvykle fanúšikov aj pobavia, niekedy priam šokujú. Tí dvaja sa nepochybne našli. Koncom apríla pobavil Jiří svoje obdivovateľky zo zasneženej Pece pod Sněžkou fotografiou ako sa hodil celkom nahý do snehu. Už pred tromi rokmi pre zmenu zdieľal video zo svojho ranného otužovania, ako vybehol celkom nahý z bazéna s takmer ľadovou vodou s komentárom: "Mám malého pinďúra a som šťastný." 

Teraz pre zmenu nakrútila a zdieľala video Langoša, ako herca všetci prezýávajú, jeho manželka Adéla. Zimné počasie vystriedalo horúce leto, ktoré si spríjemňujú spolu na dovolenke pri mori v Grécku. Keď ho uvidela ako leží na piesočnom brehu mora a robí zvláštne cviky, ktoré pripomínali kopulačné pohyby, tajne to zaznamenala kamerou mobilu. "Keby ste niekde na pláži stretli zvláštneho pomätenca, ktorý ponúka svoje služby pod zámienkou predvádzania cvikov na spevnenie panvového dna, tak sa ho nebojte. Je prítulný, ale neškodný a je to môj MUŽ," napísala vo svojom vtipnom príspevku a ľudia ocenili jej zmysel pre humor.

Ako podmaz si zvolila niekdajší obrovský hit Průša je úchyl:

Týmto videom pobavila Adéla aj kolegov. Podaktorí to vyjadrili rozosmiatymi smajlíkmi, ako Dagmar Havlová (71), Sára Sandeva (27), či Alice Bendová (50). Jana Paulová (69) by sa pokojne pridala: "Môžem to skúsiť tiež, ale nie som si istá, že to je dobrý nápad na plnej pláži." Mahulena Bočanová (57) si je zas istá, že v jej prípade by to neprešlo. "Musí ťa strašne milovať Adélka. Toto ja urobiť pantátovi, tak ma zabije," odkázala jej obdivujúc Jirkovu mieru tolerantnosti voči "výsmechu" od jeho manželky. Napokon, sám si ale zo seba strieľa ešte viac, takže je isté, že aj jeho tento príspevok musel pobaviť.

Najčítanejšie