Polojasno
25°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Krainová ostro skritizovala mladé dievčatá, otočí sa len za TAKOUTO!
Zdielať na

Krainová ostro skritizovala mladé dievčatá, otočí sa len za TAKOUTO!

Archívna reportáž

Simona neholduje ani plastikám, ale botox a iné procedúry si dopraje

Trochu prekvapujúco sa aktuálne vyjadrila modelka Simona Krainová (51) o mladých dievčatách a ich výrazných úpravách tváre. Pritom už roky pôsobí v modelingu, kde ju zaiste vizážisti výdatne nalíčili pred každým fotením či módnou prehliadkou. Možno ale práve preto chodila v civile len minimálne nalíčená. A práve to odporúča aj mladým dievčatám.

​Hoci sa do výzoru modelky Simony Krainovej jej neprajníčky neraz navážajú v komentároch, ona im ale nikdy nezostane nič dlžná. Svojím ostrým jazykom je už roky dobre známa, možno aj preto ju podaktoré ženy rady provokujú. Pre zmenu sa ale teraz zas ona pustila do mladých dievčat, a to pre príliš nápadné líčenie. 

Nad mladými dievčatami a ich výrazným mejkapom len krútila hlavou. "Keď som mala dvadsať, nenapadlo mi dávať si tonu mejkapu. Ony robia strašné extrémy, aj čo sa týka vlasov, úplne sa vytratila tá krásna prirodzenosť," prirovnala sa pre Extra.cz k dnešným dievčatám Krainová z čias svojej mladosti. "Keby som mala dvadsať alebo dvadsaťpäť rokov, nepoužívala by som nič iné než charizmu. Myslím si, že sa to ani chlapom nepáči. Často keď idem na nejakú akciu a vidím tam tie prelíčené dievčatá, tak aj tí muži, s ktorými hovorím, hovoria, že to je taká škoda, že sa tie dievčatá tak veľmi líčia," pridala svoju skúsenosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Simona si myslí, že výrazný mejkap im zbytočne pridáva na veku. "Keď vidím dievča, ktoré má len jednoduchý uzol, balzam na pery, džínsy, biele tričko a tenisky, a vidíš, že tam je tá jej prirodzená a žiarivá krása, ktorá sa nestratí pod tonou mejkapu, vždy sa za tým dievčaťom otočím a poviem si: 'Ježiš, konečne pekné dievča!'" uviedla príklad, keď sa aj ona s radosťou obzrie za dievčaťom. Silno nalíčené dievčatá podľa nej vyzerajú "akoby vychádzali z jednej továrne" čo ju osobne "vôbec nebaví" a vraj nechápe, čo je to za trend. Aj pri pohľade na sociálne siete akoby prešli niektoré dievčatá cez tú istú "továreň" - nafúknuté pery, umelé riasy, mačacie oči a tona mejkapu, ťažko ich rozoznať...

Najčítanejšie