Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Lela Vémola absolvovala urgentný zákrok! Našla si hrčku, nebola len jedna!
Zdielať na

Lela Vémola absolvovala urgentný zákrok! Našla si hrčku, nebola len jedna!

Archívna reportáž

Namiesto užívania radosti z letných dní sa bude musieť Lela Vémola (35) podrobiť v najbližších týždňoch prísnemu režimu. Radosť jej to nerobí, ale po tom, čo si na ďasnách objavila hrčku sa šla poradiť k svojmu stomatológovi. Zubár zistil, že ich má v ústach viac a treba ich chirurgicky odstrániť. V piatok absolvovala zákrok a na tuhú stravu bude musieť načas zabudnúť.

​Letné horúčavy nepridávajú pacientom na nálade, najmä tým, ktorých choroba či úraz obmedzujú. A zrejme to nebude inak ani u Lely Vémoly, ktorá sa v piatok podrobila operácii v ústnej dutine. Ako pred časom spomínala, má strach z narkózy, ktorá jej nerobí dobre, preto už vraj nechce podstúpiť ani ďalšie plastické operácie. Ale bez tej to nešlo ani v tomto prípade. Lela tiež nemá radosť z toho, že bude musieť nejakú dobu prijímať len tekutú stravu. Krátko pred touto operáciou všetko vysvetlila na jej instagramovom profile.

"Čaká ma chirurgický zákrok na stomatológii, pretože mi našli cysty v spodnej a vrchnej časti čeľuste a musia sa operačne odstrániť," prezradila Lela svojim sledovateľom. Snažila sa pozisťovať o tomto zákroku čo sa dá, ale veľmi jej to k pokoju neprispelo. "Áno, bojím sa. Netvrdím, že nie, pretože vôbec neviem, čo mám očakávať a väčšinou, čo viem, keď bol niekto na týchto cystách, tak to nie je absolútne príjemná operácia," zverila sa so svojimi obavami. "Bohužiaľ budem dlho na tekutej strave, pretože tam budem mať štichy," pridala, čo jej nerobí radosť, no na druhej strane sa zrejme teší, že ešte viac schudne.

Instagram/LC

​Deň pred operačným zákrokom si šla preto s manželom Karlosom Vémolom a deťmi užiť do reštaurácie dobrú večeru pri ľudovej hudbe. Od polnoci už jesť nemohla, lebo o ôsmej ráno dostala termín na operáciu.
"Milujem tieto tučné jedlá, ako sú oškvarky, klobásky, pečené kolená, alebo kačica. Dnes si ozaj doprajem a s chuťou sa prejem, ktovie, kedy sa budem môcť poriadne najesť," povedala pre Super.cz. Krátko pred zákrokom ešte stihla ozvala fanúšikom: "Krásne ráno, už sa stresujem." Okrem odriekania dobrej stravy sa bude musieť Lela pripraviť aj na opuchnutú tvár, takže sa zrejme na verejnosti nejaký čas ukazovať radšej nebude. Ako priznala po zákroku, radšej sa neodfotí a ideálne sa chystala prespať celý deň. Zjavne ale všetko dobre dopadlo.

Najčítanejšie