Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Zdrvenému Clintovi Eastwoodovi zomrela o 33 rokov mladšia partnerka, už je známa príčina jej skonu!
Zdielať na

Zdrvenému Clintovi Eastwoodovi zomrela o 33 rokov mladšia partnerka, už je známa príčina jej skonu!

Archívna reportáž

Eastwood je držiteľom mnohých ocenení a vyznamenaní

Veľkým šokom bola pre fanúšikov oscarového herca a režiséra Clinta Eastwooda (94) správa o náhlom skone jeho partnerky Christiny Sandery, vo veku iba 61 rokov. Príčinu smrti však oznámili až po pár dňoch. Vekovo neprimeraná dvojica sa dala dokopy v roku 2014, herec mal vtedy 83 rokov a ona len 51. O ich vzťahu sa verejne veľa nevedelo, Christina ale viackrát sprevádzala Eastwooda na rôznych filmových premiérach a odovzdávaní cien. Rozhodne nikto nečakal, že to bude ona, kto z tejto dvojice skoná ako prvá.

​Niekoľko dní po nečakanom úmrtí Christiny Sandery, dlhoročnej partnerky Clinta Eastwooda, je známa aj príčina jej predčasného skonu. Vo veku 61 rokov podľahla infarktu, ako potvrdil predstaviteľ ministerstva zdravotníctva pre New York Post. V úmrtnom liste bola uvedená ako bezprostredná príčina smrti srdcová arytmia a ateroskleróza koronárnych artérií. V srdcervúcom vyhlásení to potvrdil aj jej partner, oscarový herec a režisér Clint Eastwood. Hold jej vzdal slovami: "Christina bola krásna, starostlivá žena a bude mi veľmi chýbať."

Hovorca Warner Bros. uviedol, že k dispozícii už nebudú žiadne ďalšie informácie, keďže Eastwood v súkromí smúti nad jej stratou. Dvojica tvorila pár od roku 2014. Dali sa dokopy iba pár mesiacov po tom, čo Eastwood postavil pre svoju bývalú partnerku Dinu sídlo za 20 miliónov dolárov, ale ona podala zakrátko žiadosť o rozvod. Nasťahovala sa tam potom Christina Sandera. Herec ju stretol, keď pracovala ako hosteska v hotelovej reštaurácii. Napriek ich veľkému, až 33-ročnému vekovému rozdielu, sa ich románik začal rýchlo rozvíjať.

O ich súkromí sa toho veľa nevedelo, Sandera prejavovala podporu Eastwoodovi na jeho filmových premiérach a odovzdávaní cien. Na červenom koberci debutovala v roku 2015 na Oscaroch, kde jeho dráma American Sniper získala až šesť nominácií. Naposledy sa spolu verejne ukázali v roku 2019. Na sociálnej sieti v novembri roku 2022 zverejnili rodinnú fotografiu, na ktorej sú aj dcéry Clintona, Francescu a Morgan. "Všetky Clintove deti stretli Christinu a majú ju rady," tvrdil vtedy zdroj. Eastwood má osem detí od šiestich žien. Podľa zdroja bol s "Christinou šťastný". Jej exmanžel ju však kedysi obvinil z domáceho násilia a priznala, že navštevovala 15 kurzov zvládania hnevu. Žiaľ, možno sa výbuchy hnevu podpísali aj na zdraví jej srdca, ktoré príliš skoro vypovedalo službu.

Najčítanejšie