Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Telo tínedžerky aj pred šesťdesiatkou?! Známa česká herečka je prírodný úkaz!
Zdielať na

Telo tínedžerky aj pred šesťdesiatkou?! Známa česká herečka je prírodný úkaz!

Zdroj: Instagram/MK

Po rokoch stresov a liečenia z rakoviny je už nejakú dobu sympatická herečka Michaela Kuklová (56) opäť fit. Na dovolenku sa vybrala až na Maldivy, čo počas leta nie je práve typická destinácia. Je tam nádherne a Míšu, ako ju volajú, na ostrovy v Indickom oceáne viažu aj spomienky spred rokov. Na fotkách sa predviedla v bikinách a sánka padla nielen mužom.

​Osud okrem krásy nadelil Michaele Kuklovej aj citlivú a vnímavú dušu. Žiaľ, neušetril ju ani sklamaní vo vzťahoch a strachu o život, keď jej pred časom stanovili diagnózu rakovina prsníkov. Vďaka optimizmu a pevnej vôli však všetko zdolala a stala sa vzorom aj pre ostatné ženy. "Musíme zažiť straty, aby sme mali radosť z vecí, ktoré vnímame ako samozrejmé. Mojim cieľom je nerobiť si zbytočne starosti, nevyčítať si drobné prehrešky, všetko robiť z láskou a radosťou," vyznala sa pred tromi rokmi, keď sa po plastike pŕs ukázala prvýkrát v bikinách z dovolenky na Mallorke.

Odvtedy svoj život prežíva s radosťou. Okrem iného si každý rok dopraje aj dovolenky na tých najkrajších miestach. Na Maldivách bola pred rokmi aj s jej bývalým manželom Jiřím Pomejem (†54), minulý rok si to zopakovala sama a tento rok sa tam vrátila opäť. Fanúšikov potešila fotkami v bikinách. Mnohé jej sledovateľky žasli nad jej telom a tvárou. "To ani nie je možné. Vy ste stále ako dievčatko, a ešte z vás vyžaruje pokoj a dobrota," stálo v jednom komentári. "Prosím recept na starnutie, ste nádherná. Vyzeráte skvelo. Ste pre mňa motiváciou, ďakujem," odkázala jej zas iná obdivovateľka. Míša obom odpovedala srdiečkom.

Ešte aj bývanie má Míša dokonalé:

Nedávno sa vyjadrila k svojmu vzhľadu pre Super.cz slovami: "Skončili mi tie príkoria, keď sem vyzerala mnohé roky príšerne. Nespoznávam samú seba a nemám rada tie fotky a teraz, keď žijem krásne, tak sa to začalo zračiť. Nič iné v tom asi nie je." Ale už pred vyše tromi rokmi, keď sa chystala na plastickú operáciu pŕs potom, čo jej vlastné odstránili v rámci liečby rakoviny, mala celkom jasne pomenované svoje dôvody na šťastie a radosť. "Uvedomenie si všetkých životných darov. Mám krásny bohatý život, čo má zmysel. Tiež pokoj v duši, vôňu jedla, šťastní ľudia okolo mňa. Pocit bezpečia a lásky," spomenula tie najdôležitejšie. Treba dodať, že to nepochybne vyhrala aj s genetikou, inak by sa dalo hovoriť o zázraku.

Najčítanejšie