Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Kaiser šokoval neznámou kráskou po boku! Neuveriteľných 30 rokov tajil DCÉRU!
Zdielať na

Kaiser šokoval neznámou kráskou po boku! Neuveriteľných 30 rokov tajil DCÉRU!

Zdroj: Facebook/Dáša Vokatá

Nepochybne jeden z najtalentovanejších českých hercov, Oldřich Kaiser (69), si prešiel kvôli svojmu alkoholizmu mnohými peripetiami. Nevydržala to s ním v manželstve ani tolerantná Naďa Konvalinková (73), s ktorou má dcéru Karolínu (41). Tá ide ako herečka v stopách svojich rodičov, no aj ona mávala problémy s alkoholom. Na premiére filmu Zahradníkův rok v hlavnej úlohe s Kaiserom sa po jeho boku zjavila neznáma mladá žena. Jej identita šokovala!

​Na premiére filmu Zahradníkův rok sa po jeho boku objavila sympatická mladá žena, ktorú Kaiser svetu po dekádach tajností konečne svetu predstavil ako svoju dcéru Elizabeth. Keďže sa trochu podobá na hercovu staršiu dcéru Karolínu, ktorú má s herečkou Naďou Konvalinkovou, mnohí si ju s ňou v prvom momente pomýlili. Až dobre informovaný zdroj prezradil Blesku zákulisie vzťahov. 

"Mamička Elizabeth bola Oldova obdivovateľka a bola do neho veľmi zamilovaná, chcela s ním aj dieťa," uviedol zdroj. "Keď sa dievčatko narodilo, Naďa sa to, samozrejme, dozvedela a prijala ju veľkoryso do rodiny. Ona je prosto taká," objasnil, ako sa k tomu postavila Kaiserova vtedajšia manželka. Ich spoločná dcéra Karolína mala vtedy 11 rokov. Manželmi boli od roku 1980 až do roku 2005, nemanželská dcéra teda nebola dôvodom ich rozvodu, tým boli Oldove excesy v súvislosti s jeho nadmerným pitím alkoholu. Elizabeth pôsobí ako fitness trénerka v Holandsku, kde žije a s otcom zjavne udržiava dobrý vzťah.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blesk.cz (@blesk.cz)

Oldřich Kaiser bol kedysi idolom dievčat a žien. S Naďou Konvalinkovou sa spoznali už počas štúdií a bola z toho taká veľká láska, že ich prezývali Rómeo a Júlia. Po piatich rokoch sa zobrali, ale Oldo žil naďalej veľmi bohémskym spôsobom života. Naďa mu dlho tolerovala všetky jeho úlety, ale po 25 rokoch ich manželstva požiadala o rozvod. Kaiser stretol o sedem rokov na to svoju súčasnú manželku, svojráznu pesničkárku  Dášu Vokatú (70) a sadli si. Zdá sa, že až tá, v kombinácii s vyšším vekom, ho dokázala skrotiť. Vzali sa v roku 2020 vo Viedni, kde Dáša vlastní byt. Práve ona ho presvedčila, aby zobral rolu vo filme Zahradníkův rok v réžii Jiřího Havelku. Svojím výkonom Kaiser opäť exceloval a prekvapivo neherečka Dáša si zahrala jeho manželku.

Najčítanejšie