Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Žilkovej syn šokuje! Drogy ho dostali na pokraj, musel sa zveriť do rúk odborníkom!
Zdielať na

Žilkovej syn šokuje! Drogy ho dostali na pokraj, musel sa zveriť do rúk odborníkom!

Zdroj: Instagram/VN

Dalo sa čakať, že po tom, čo syn herečky Veroniky Žilkovej (62), Vincent Navrátil (27) a jej dcéra Agáta Hanychová (39), spustia ich avizovaný podcast na platenej platforme HerHero, nadobudnú ich debaty ešte väčšie grády ako predvádzali doteraz v ich talk show Taky názor. Tým, čo teraz na seba prezradil Vincent, skutočne mnohých šokoval.

​Štyri vlastné a dve adoptované deti v rodine pracovne vyťaženej herečky Veroniky Žilkovej jej nepochybne dali mnoho dôvodov na hlavbôľ, ako je zrejmé aj z ich príbehov. Najnovšie prezradil jej syn Vincent Navrátil, že v minulosti ho poznačilo užívanie drog. Kvôli následným zdravotným problémom musel vraj dokonca vyhľadať odbornú pomoc. Prezradil to poslucháčom nového podcastu Bez pózy, ktorý spustili so sestrou Agátou Hanychovou na platforme HeroHero.

Málokto by bol ochotný na seba prezradiť toľko, čo Vincent Navrátil, azda už len jeho sestra. Mladý herec sa netají sa ani užívaním marihuany. "Hulil som občas trávu, následne sa mi z toho začali rozbiehať mentálne problémy, ako je derealizácia. Skoro som skončil na psychiatrii. K tomu sa mi naviac rozmohol pásový opar. A z toho sa potom rozbiehajú dlhodobé psychické problémy," dal všetkým sledovateľom podcastu Bez pózy na vedomie pomerne neobvyklé následky užívania marihuany.

Pri Vincentovi a Agáte sa nedbá odviazať aj ich mama:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Kedysi zmýšľal veľmi otvorene, teraz už zastáva názor, že by sa nemali legalizovať ani mäkké drogy, medzi ktoré patrí aj konopa hašišová. "U mladých ľudí sa ničia centrá v mozgu, ktoré ti hovoria, kto vlastne si. Následne mi potom predpisovali antidepresíva, ktoré som nebral. Tým som si predĺžil rekonvalescenciu a dostával sa z toho pol roka. Jednému kamarátovi sa z toho rozbehla dokonca schizofrénia," pridal dramatické momenty momentálne šťastne zamilovaný Vincent. Zdá sa, že deti Veroniky Žilkovej dokážu podobne ako ona zvládať všetky životné skúšky a nástrahy, ale ako je zjavné, potrebujú si všetko vyskúšať na vlastnej koži.

Najčítanejšie