Skoro jasno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Koniec lásky?! Prestali pribúdať fotky, reakcia Krainovej je veľavravná!
Zdielať na

Koniec lásky?! Prestali pribúdať fotky, reakcia Krainovej je veľavravná!

Archívna reportáž

Obe sestry rady ukazujú svoje perfektné figúry

Medzi sestrami Simonou Krainovou (51) a Yvonou Maléřovou (56) panuje už niekoľko mesiacov podozrivé ticho. Naposledy ich videli spolu vlani v októbri na krste Simoninho kalendára. Predtým v auguste boli na spoločnej dovolenke, odkiaľ zdieľali na sociálnej sieti aj spoločné fotografie. Svojho času sa obe spolu nerozprávali dva roky.

​Vzťahy súrodencov nebývajú vždy ideálne. Medzi Simonou Krainovou a jej sestrou Yvonou je rozdiel päť rokov. Keď mala Simona zhruba rok, Yvona vraj priniesla domov kamaráta a prehlásila, že ju chce vymeniť, lebo chcela brata. V puberte ju zas otravovalo, že sa jej musela venovať. Neskôr jej zas prekážalo, že ju musela brať na rande. Keď však Simona odišla v pätnástich rokoch do Paríža, neustále sestre písala, a tá jej zas dávala dobré rady. To ich veľmi zblížilo. Ale keď sa po rokoch Simona vydala za Borka Slezáčka, sestra sa s ňou preto nerozprávala dva roky.

Ostatné roky sa zdalo, že je ich vzťah vyslovene perfektný, no ktovie, čo zas zapríčinilo, že po tom, čo sa spolu začali dokonca objavovať aj v reklamných kampaniach a dávali aj spoločné rozhovory, odrazu sa to uťalo. Simona prestala Yvonu sledovať na Instagrame a Yvona zas ju. Upozornili na to ich fanúšikovia, jeden z nich sa Simony rovno spýtal: "Mňa by zaujímalo, kde máte sestru. Behali ste spolu, fotili sa, jazdili na dovolenky a teraz ani ťuk?" Simona nereagovala a odmietla situáciu komentovať aj pre ŽivotVČesku, nech vraj radšej fanúšikovia špekulujú ďalej. Yvona si dokonca zablokovala ich číslo.

Posledná spoločná fotka je z októbra minulého roka:

Je pravdou, že sa sestry dlho nestretli osobne, keď bola Simona s rodinou niekoľko mesiacov v Dominikánskej republike, no to ich snáď natoľko odcudziť nemohlo, napokon, sú na to zvyknuté. Pred časom sa pritom Yvona zverila, že aj v horších chvíľach ťahajú so sestrou vždy za jedno lano. "Hádky sú vždy. Nič nie je tak dokonalé, ako to vyzerá. Sú to celkom bežné hádky, niekedy si nahlas vymieňame názory, ale vo finále sa vždy dokážeme dohovoriť," tvrdila Simonina sestra, no je celkom evidentné, že predsa len nastal nejaký zlom. Aký, to sa asi verejnosť nedozvie.

Najčítanejšie