Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Krutý osud! Len jediný deň pred smrťou sa Shannen Doherty dočkala, je to ale HANBA!
Zdielať na

Krutý osud! Len jediný deň pred smrťou sa Shannen Doherty dočkala, je to ale HANBA!

Archívna reportáž

Takto pred rokom podstupovala Shannen liečbu nádorov v mozgu

O svojom manželovi Kurtovi Iswarienkovi (50) hovorila Shannen Doherty (†53) vždy len to najlepšie, aj preto jej priaznivcov prekvapila, keď sa vlani v apríli priznala, že podala žiadosť o rozvod. Zistila totiž, že jej bol už dva roky neverný. Zároveň sa začali aj ich spory o finančné vyrovnanie a majetok. Shannen sa minulý mesiac posťažovala, že Kurt úmyselne zdržiava súdny proces, aby sa vyhol plateniu. Deň pred jej skonom konečne podpísal dohodu.

​Minulý rok prechádzala Shannen Doherty nesmierne ťažkými skúškami. V januári po zistení, že jej rakovina metastázovala do mozgu, musela podstúpiť náročnú operáciu, čo tajila až do júna. V apríli sa objavili správy o jej rozvode s manželom Kurtom Iswarienkom. "Jediní ľudia, ktorí si zaslúžia byť vo vašom živote sú tí, ktorí sa k vám správajú s láskou, vľúdnosťou a úplným rešpektom," uviedla Shannen v jej príspevku na Instagrame z 21. apríla. Príčinou jej obrovského sklamania bola Kurtova nevera v čase, keď potrebovala jeho oporu a lásku. Veľmi ťažko znášala aj ich následné súdne ťahanice o financie a majetok.

Shannen a jej svadba s Kurtom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charmed WB's NLD (@charmed_tv_show)

Doherty žiadala manžela aj o finančnú podporu v podobe mesačného výživného vzhľadom na to, že pre rakovinu už nepracovala a potrebovala financie na liečbu. Toho sa však nedočkala. Manžela upodozrievala, že úmyselne zdržiava rozvodový proces "v nádeji, že zomriem skôr, ako mi bude musieť zaplatiť", čo uviedla aj v dokumentoch. Podľa Kurtovej právničky Katherine Heersem jej ponúkol už vlani v októbri 2023 dohodu o urovnaní, ale odmietla ju. Doherty namietala, že dohoda nezohľadňovala otázky jeho reálnych zárobkov počas ich manželstva. Pokiaľ sa ona trápila s chorobou a nedostatkom peňazí, on mal žiť v luxuse a míňať na dovolenky, lety súkromným lietadlom a iné radovánky.

Za Shannen smúti aj Brian Austin Green, seriálový David, s ktorým boli až do skonu v pevnom kamarátskom vzťahu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Green (@brianaustingreen)

Pred mesiacom Shannen opäť podala žiadosť o finančnú podporu a vyplatenie jej súdnych trovov. Ako informovali médiá, iba deň pred jej skonom, 12. júla, napokon podpísala dohodu týkajúcu sa rozdelenia ich majetku a iných náhrad, poplatkov a súdnych trov, vrátane podpory. Herečka sa údajne vzdala svojich nárokov na podporu a súhlasila tiež s definitívnym ukončením manželstva, zjavne v snahe mať pred odchodom všetko doriešené. Iswarenko dohodu podpísal 13. júla, krátko pred jej odchodom na druhý svet, akoby to bolo už len to posledné, čo ju trápilo a držalo pri živote, aby mohla vydýchnuť naposledy. Je jeho veľkou hanbou ako sa zachoval voči žene, s ktorou strávil dlhé roky, keď bola na výslní a v blahobyte, a keď sa dostala do núdze ju nielenže zradil, ale nebol ochotný jej ani finančne pomôcť. Snáď sa mu dobre spí...

Žiali aj seriálová Kelly, teda Jennie Garth:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie ? (@jenniegarth)

Najčítanejšie