Skoro jasno
12°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Tragický koniec detskej hviezdy! Herca našli v rozpálenom aute
Zdielať na

Tragický koniec detskej hviezdy! Herca našli v rozpálenom aute

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Smutná správa prišla spoza oceánu. Vo veku len 46 rokov skonal Benji Gregory, herec, ktorého preslávila rola v nezabudnuteľnom seriáli Alf z 80. rokov. Zahral si tam malého Briana Tannera. Hoci v detstve dostal obrovskú príležitosť, ktorú sa ale rozhodol ďalej nerozvíjať. Naposledy sa vo filme predviedol už len ako hlas ako 15-ročný, možno aj pre psychické problémy, s ktorými bojoval, hereckú kariéru ukončil.

​Podľa záznamov z úradu súdneho lekára okresu Maricopa v Arizone, zomrel Benji Gregory, celým menom Benjamin Gregory Hertzberg, už 13. júna, až teraz sa ale správa dostala na verejnosť. Príčina úmrtia ešte nie je známa. Jeho sestra Rebecca povedala pre portál TMZ, že Gregoryho našli mŕtveho v jeho aute na parkovisku pri banke neďaleko Phoenixu.

Rebecca povedala, že jej brat trpel depresiami, bipolárnou poruchou a mal poruchu spánku, kvôli ktorej často nespával celé dni. Jeho blízki sa domnievajú, že 12. septembra išiel do banky, zaspal v aute a tragicky zomrel na úpal spôsobený intenzívnymi letnými horúčavami.

Benji bol v aute so svojím psom Hansom a zviera tiež zomrelo. Jeho sestra povedala, že ich rodina prežíva veľký smútok a cení si myšlienky a milé slová všetkých. Gregory stvárnil Briana vo všetkých štyroch sériách úspešného sitcomu. Pred touto prelomovou úlohou sa objavil v epizódach seriálov ako "The A-Team", "Punky Brewster" a "The Twilight Zone". V seriáli NBC, ktorý sa vysielal v rokoch 1986 až 1990, účinkovali Max Wright, Anne Schedeen, Andrea Elson a Fusco ako hlas Alf. Neskôr sa objavil napríklad vo filme Jumpin Jack Flash.

Najčítanejšie