Skoro jasno
12°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Soukup sa ukázal v plavkách pri mori, vyslúžil si obdiv ohromených fanúšičiek!
Zdielať na

Soukup sa ukázal v plavkách pri mori, vyslúžil si obdiv ohromených fanúšičiek!

Archívna reportáž

Posledné dve letá trávil Jaromír Soukup (55) dovolenku vo svojom letnom sídle v Marbelle s Agátou Hanychovou (39), vlani im pribudol aj plod ich lásky, dcérka Rozárka. Zišiel sa rok s rokom a všetko je inak. Prišiel o Agátu, ba aj o svoju mediálnu spoločnosť, do ktorej spadá televízia a viacero titulov časopisov. Tvári sa však spokojne a teraz sa hrdo ukázal v plavkách na pláži. Horda obdivovateliek zajasala.

​Povráva sa, že už niekoľko mesiacov má Jaromír Soukup po svojom boku novú partnerku, ktorá je dokonca bývalou dôvernou kamarátkou jeho expartnerky Agáty Hanychovej. Z Marbelly, kde sa teraz nachádza, sa ale spoločnými fotkami nechváli, čo je iste dobrý ťah vzhľadom na zástupy obdivovateliek. Zdá sa, že mu neubudli ani po podnikateľskom fiasku, celkom jasne sa prejavili po tom, čo Jaromír zdieľal fotku v plavkách.

"Konečne pár dní voľna, zastavenia a odpočinku," odkázal Soukup svojim sledovateľom na Instagrame. Aj keď sa špekuluje, že už v televízii, ktorej bol donedávna vlastníkom, definitívne končí aj ako moderátor, on sa tvári, že je všetko v najlepšom poriadku. "Pár týždňov ma česká politika, ani showbiz nezaujíma, fakt nie. V auguste sa do oboch zas pustíme," napísal odhodlane. Interný zdroj z televízie má však iný názor: "Môže skončiť úplne, alebo mu nechajú len debaty s Kalouskom, alebo pôjde do digitálnej platformy. Stále sa to ešte rieši."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Zatiaľ sa však môže Soukup tešiť z dovolenky v Marbelle, ako aj z obdivných komentárov jeho verných obdivovateliek. Tie mu pri pohľade na jeho figúru bez ostychu odkazujú: "No teda, to je nebeské telíčko. Mať také pri sebe je sen a raj, veľmi vám to svedčí", ako aj "Vyzeráte skvelo a vo forme", no aj taká perla ako "Vybozkávala by som ti tie tvoje šťavnaté stehienka" a podobných lichotníčiek bolo mnoho. Nuž, aspoň niečo pozitívne, čo iste každého viac či menej samoľúbeho muža poteší, o Soukupovi nepochybujúc.

Najčítanejšie