Oblačno
26°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Otrava alkoholom! Darina dcéra v kritickej situácii, kamaráti volali o pomoc, že NEDÝCHA!
Zdielať na

Otrava alkoholom! Darina dcéra v kritickej situácii, kamaráti volali o pomoc, že NEDÝCHA!

Archívna reportáž

Dara Rolins je veľmi hrdá na svoju jedinú dcéru Lauru. Krásne, šikovné a múdre 16-ročné dievča je ale stále prosto "len" pubertiačka, a tak sa aj jej pritrafil pomerne bežný pubertiacky prešľap. Neskúsená slešna tak trošku žúrovala s partiou a prestrelila to s alkoholom. Jej kamaráti dostali tiež poriadnu príučku.

​Lola, ako dcéru prezývajú jej rodičia, sa priznala, že má  za sebou trpkú skúsenosť - otrávila sa alkoholom, prezradila v rozhovore pre Novinky.cz. Či už zo strany otca Mateja Homolu (51), lídra kapely Wohnout, alebo aj doma s mamou, Laura má šťastie, že jej rodičia jej dôverujú a nechávajú jej veľkú slobodu. To síce znamená, že občas možno vyvedie niečo nepatričné, ale potom sa nebojí rodičom zveriť alebo ich požiadať o pomoc.

Taká situácia nastala už pred časom, keď si chcela Lola užiť párty s kamarátmi. "Raz som bola niekde o tretej ráno a otrávila som sa alkoholom," priznala mladá slečna svoj veľký prešľap. "To bolo vtipné. O druhej ráno za mnou prišlo k posteli niekoľko tínedžerov a začali mnou mykať - ‘Pán Homola, Laura nedýcha!‘ Tak som sa zbalil a išiel som na chatu, taká klasika, mladí žúrovali," opísal situáciu otec, ktorý je zjavne pripravený na všetky situácie, napokon, mám mnoho vlastných skúseností.

Laura je všestranne talentovaná, po kariére speváčky ale netúži:

"Videl som tú situáciu pred 30 rokmi z opačnej strany. Nebol dôvod ju trestať, ona mala opicu, vytrestala sa sama. Som rád, že dokáže ísť občas na žúr a užiť si to. Kopa detí sedí doma pri počítači. Som rád, keď majú deti žúrky a robia to, čo sme robili my," Laurin otec ukázal obrovskú mieru tolerancie aj empatie. Na rozdiel od neho je Laura skvelá študentka prestížneho anglického gymnázia s ambíciami. A prešľapy prosto patria k puberte, deti sa potrebujú poučiť z vlastných chýb.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lolahomolova

Najčítanejšie