Skoro jasno
12°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Tehotenský test ostal bez povšimnutia..? Agátine vyjadrenie hovorí jasnou rečou!
Zdielať na

Tehotenský test ostal bez povšimnutia..? Agátine vyjadrenie hovorí jasnou rečou!

Archívna reportáž

Agáta sa stala pred rokom tretíkrát mamou, štvrté už nechce

Ako je už pre Agátu Hanychovú (39) typické, svoje názory dokáže meniť zo dňa na deň. Aj preto treba brať jej vyjadrenia s istou dávkou nadhľadu. Už dlhšiu dobu však rezolútne trvá na tom, že ďalšie dieťa rozhodne nechce. Problém však je, že jej manžel Mirko Dopita (39) by si druhého potomka s ňou prial. V nedávnom rozhovore s Ornellou Koktovou (32) v ich podcaste, Agáta k téme čosi prezradila.

​Aj keď sa hovorí, že láska hory prenáša, Agáta Hanychová na túžbu jej manžela Mirka Dopitu po ich druhom spoločnom dieťati reaguje záporne. Dá sa to však pochopiť z pohľadu matky troch detí, z toho jedno má iba rok, ktorá si potrebuje trocha vydýchnuť. Ale je tu aj ďalší problém - nedávno sa prevalilo, že Mirek ešte donedávna vypisoval jednej kamarátke a dával jej pikantné návrhy. Napriek tomu tvrdí, že "základné priority sú mať niekoho rád, mať ženu, ktorá na neho doma čaká". A tiež dodal, že je prirodzené chcieť dieťa s milovanou osobou a "ja určite chcem ďalšie dieťa".

Agáta nato zareagovala: "Ja určite nie, v tomto sa fakt nezhodujeme. Fakt určite nechcem, nikdy."  No zdá sa, že ju zatiaľ nepresvedčil. Aktuálne totiž v podcaste Ornella v súvislosti s obrovským záujmom verejnosti o festival vo Varoch podotkla, že všetko ostatné išlo bokom. "Pokojne by si si mohla urobiť tehotenský test aj pred domom a nikto by o tom nevedel. Alebo na Václaváku," zhodnotila Ornella, no zjavne brnkla na citlivé miesto. "Ale prečo práve tehotenský test? Urob si ho ty," okamžite reagovala odmietavo Agáta.

Agáta si aktuálne užíva v Albánsku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Ja dúfam, že už si nikdy nebudem musieť robiť tehotenský test," povedala odhodlane Hanychová, no podobné vyjadrenia už mala aj pred Rozárkou. Ornella ju dobre pozná, a tak hlasno zapochybovala. Aktuálne je Agáta s Mirkom a deťmi v Albánsku pri mori, zdieľa odtiaľ na Instagrame fotografie a videá plné pohody. Nechýbajú medzi nimi ani romantické zábery, ako si s Mirkom dávajú počas ich prechádzky pri západe slnka pusu. Ak ju ale chce obmäkčiť v jej názore na ich druhého potomka, bude musieť zrejme poslúchať ešte dlho.

Najčítanejšie