Skoro jasno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Nekrofil, pedofil, čo ešte..? Bohuš Matuš dostal nakladačku, jeho reakcia prekvapila!
Zdielať na

Nekrofil, pedofil, čo ešte..? Bohuš Matuš dostal nakladačku, jeho reakcia prekvapila!

Zdroj: Facebook/BM

Na hlavu speváka Bohuša Matuša (50) sa toho za tie roky, čo je stálicou na českej muzikálovej scéne, dopadlo všeličo. Niečo na seba prezradil v rámci žartov ale aj sám, čo si mu často trpko vrátilo. Rád aj zveličuje, a tak si vytvoril nie veľmi lichotivý imidž. Jeho vzťah s manželkou Luciou (21), ktorá mala v čase ich zoznámenia sotva pätnásť, mu dal v očiach mnohých nelichotivú nálepku pedofila. Dalo sa čakať, že sa toho tak skoro nezbaví. A nielen to.

​U našich českých susedov je v obľube drsný aj čierny humor, a to aj medzi známymi umelcami. Postavená na tom bola aj relácia Česká soda z deväťdesiatych rokov minulého storočia. S námetom prišiel Fero Fenič a jedným zo sprievodcov bol Petr Čtvrtníček. Na HeroHero sa nedávno objavila Nová Česká soda, ktorá sa tam podľa webu Mediář presťahovala kvôli cenzúre z YouTube. Hlavný tvorca svoje meno roky utajuje. S radosťou si aktuálne  zobral na mušku Bohuša Matuša a strápnil ho vo fingovanom rozhovore.

V ukážke na Instagrame sa ho pýta moderátor v roli Petra Čtvrtníčka: "Ako ty to vlastne máš?" V odpovedi na to z rafinovane zostrihaných záberov, ktoré tvorca použil z rozhovoru Bohuša Matuša s Čestmírom Strakatým, počuť:
"Ja som homosexuál, nešťastník, nekrofil…". Moderátor ho doplnil: "Pedofil." Narážal tak na reči, ktoré sa o Bohušovi šírili, keď si začal s mladistvou Luckou, ktorá porodila ich dcérku, keď ešte nemala ani osemnásť. 

Poslednú reláciu zverejnil Nepopular na youtube pred dvomi mesiacmi, potom prešiel na platenú platformu:

Tvorca relácie odmieta reči o tom, že už prestrelil a zjavne sa riadi tým, že v prípade humoru je všetko dovolené a nič nie je nedotknuteľné. Napokon, aj sám Bohuš Matuš prekvapil reakciou pre Extra.cz, z ktorej necítiť žiadny hnev: "Nepočul som o tom a ani to nechcem vidieť. Nezaujíma ma to. Každý si dnes môže robiť, čo chce. Neriešim to." Veľmi múdro sa rozhodol vtipálkov prosto ignorovať, napokon, aj tak by na tom zrejme nič nezmenil. Už nejakú dobu vedie sporiadaný manželský život s už plnoletou Luciou a tešia sa spolu z dcérky Naty, na neprajníkov sa môže rozhodne vykašľať.

Najčítanejšie