Jasno
16°
Bratislava
Natália
6.10.2024
Prvé bábo je na ceste! Krásna filmová Barbie už nemala dôvod čakať!
Zdielať na

Prvé bábo je na ceste! Krásna filmová Barbie už nemala dôvod čakať!

Archívna reportáž

S radostnou novinou prišla hviezda filmu Barbie, krásna Margot Robbie (34). Na dovolenke pri jazere Como s manželom Tomom Ackerleyom (34) mala na sebe len krátky top počas ich prechádzky v prístave. Pochválila sa tak bruškom, v ktorom rastie ich prvé bábo. Zosobášili sa už v roku 2016, po tom, čo spolu dva roky randili, ale nejakú dobu to tajili. Spoznali sa pri nakrúcaní filmu Suite Française v roku 2013, ona v ňom hrala a on bol asistent réžie.

​Minulý mesiac sa Ackerley zveril pre The Sunday Times ako s Robbie vyvažujú svoj osobný a profesionálny život. "Trávime spolu 24 hodín denne. Nemáme s tým problémy, neprepíname prepínač na zapnutý, vypnutý. Všetko sa zjadnotilo," tvrdil. Nová kapitola v živote páru nastáva viac ako sedem rokov po tom, čo sa zosobášili na súkromnom obrade v Austrálii. Pre Robbie a Ackerleyho bolo vždy cieľom založenie rodiny. "Ak sa pozriem do svojej budúcnosti o 30 rokov, chcem tam vidieť veľkú vianočnú večeru s množstvom detí," povedala Robbie pre Porter v roku 2018. "Ale momentálne určite nie. To je na 100 percent isté," dodala. Ten čas už konečne nastal a zdá sa, že tejto rodinke všetko vychádza na 100 percent.

Ako austrálska herečka Margot Robbie, tak aj anglický filmový producent a herec Tom Ackerley sú veľmi ambiciózni mladí ľudia, ktorým sa vo filmovom priemysle už pár rokov veľmi darí. Už predtým, ako sa stali manželmi, si založili s dvomi priateľmi produkčnú spoločnosť LuckyChap Entertainment a naplno sa venovali nakrúcaniu filmov. Kvôli tomu nestíhali ísť ani na svadobnú cestu, ale oplatilo sa im to. Dobrou voľbou bola produkcia filmu Ja, Tonya - o Američanke Tonyi Hardingovej, prvej krasokorčuliarke, ktorá v súťaži zvládla trojitý axel.

Toto bruško zjavne nie je z kapustnice:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Margot Robbie (@margotrobbieess)

Ich spoločnosť sa zameriava na produkciu filmov so ženskou hrdinkou. Veľký úspech dosiahli aj vďaka spolupráci na akčnej komédii Birds of Prey z roku 2020, v ktorej si Robbie zahrala Harley Quinn, superzlodušku pôvodne vytvorenú pre Batmana. Ďalšou trefou bola ich účasť na filme Barbie, kde Margot stvárnila taktiež hlavnú postavu. Honorár a podiel na zisku jej mal vyniesť doposiaľ 50 miliónov dolárov. Z filmu sa stal trhák, ktorý získal osem nominácii na Oscara a cenu za najlepší film, tri Grammy, dva Zlaté glóbusy a doposiaľ zarobil takmer 1,2 miliardy dolárov z kín po celom svete a pravdepodobne bude aj naďalej prinášať veľké peniaze.

Najčítanejšie