Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
To je KTO?! Lelu Vémolu by na fotke starej 18 rokov nikto nespoznal!
Zdielať na

To je KTO?! Lelu Vémolu by na fotke starej 18 rokov nikto nespoznal!

Archívna reportáž

O plastikách v súvislosti s Lelou Vémolou (35), kedysi Ceterovou, sa už toho napísalo veľa. Ako sama priznáva, nie so všetkými je spokojná, napríklad prsia by si až tak zväčšiť už vraj nedala. Nepáči sa jej, že jej pridávajú na niektorých záberoch kilá navyše. Na druhej strane, práve na tie nalákala aj svojho manžela Karlosa Vémolu (38). Ktovie, či by si ho získala vo svojej pôvodnej podobe.

​Pred osemnástimi rokmi mala Lela Ceterová sladkých sedemnásť rokov a zrejme plnú hlavu plánov ako raz dobyje svet. Podobne zmýšľala iste aj jej kamarátka Petra Batthyányová, dcéra populárneho herca Petra Batthyányho. K Leliným 35 rokom zdieľala ich spoločnú fotku z tých čias. Z Petry je módna návrhárka a má jednu dcérku. Z Lely sa stala neskôr Playmate a na sociálnej sieti zaujala zápasníka MMA Karlosa Vémolu natoľko, že jej napísal. Vtedy už mala pár plastík za sebou, prvou bolo zväčšenie pŕs.

Ktovie, kde by bola Lela teraz a čím by sa živila, keby ju osud nespojil s Karlosom Vémolom. Aj keď to s ním nebolo jednoduché, všetko ustála a teraz tvoria pevný pár, ktorý spájajú dve malé deti. Lele vždy doprial Karlos všetok luxus, vrátane plastík, ktorých si dopriala za čas, čo sú spolu, viacero. Spolu s predchádzajúcimi si dala vylepšiť aspoň dvakrát nos, aj zadok. Ten jej robili druhýkrát vlani po narodeninách v Istanbule iba pár mesiacom po tom, čo jej upravovali nos v Teheráne. Pravidelne si dáva napichávať aj pery. Ktovie, či nemá aj iné zákroky,  ktorými sa nechváli.

No schválne, ktorá je ktorá?

Instagram/PB

​Ako sa nedávno priznala redaktorke Gabriele Wolfovej, výstrednosti už má vraj za sebou. S odstupom času si myslí, že zväčšiť prsia by si už teraz nedala "do takých veľkých rozmerov", pridávajú jej na objeme. Napriek tomu si ich už ale zmenšiť neplánuje. "Nemám už chuť na žiadnu plastiku. Pokiaľ nebudem mať zdravotný problém tak nie. Ja už mám narkóz plné zuby. Nerobia mi dobre," vysvetlila hlavný dôvod jej rozhodnutia ponechať si veľkosť pŕs. Vlani si dala s veľkou slávou zmenšiť pery, ale tento rok si ich dala zas napichať, čím sklamala podaktoré jej sledovateľky na Instagrame. Lela s plastikami zrejme neskončila, s jej zjavom je, zdá sa, spokojná, aj keď sa už na seba spred rokov nepodobá a len veľmi ťažko na fotke rozoznať, ktorá je Lela, teda Lenka zo Žiliny.

Najčítanejšie