Zatiahnuté
15°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Žilkovej najmladšia dcéra sa ukázala v bikinách a všetkým padla sánka!
Zdielať na

Žilkovej najmladšia dcéra sa ukázala v bikinách a všetkým padla sánka!

Zdroj: Instagram/KS

Prednedávnom Kordula Stropnická (18) avizovala, že počas dovolenkového obdobia bude aktívnejšia na sociálnej sieti a začala to už aj plniť. More a slniečko si aktuálne užívala na dovolenke na Malorke a fotografie odtiaľ zdieľala aj na Instagrame. Svoju dokonalú štíhlu postavičku ukázala v bikinách a aj mnohé jej rovesníčky môžu závidieť.

​Za vyznamenanie na maturitných skúškach si Kordula Stropnická zaslúžila dovolenku podľa jej predstáv. Vybrala si Malorku. Z plavby na motorovom člne poslala svojim sledovateľom na Instagrame pozdravy v podobe záberov, na ktorých pózovala v bielozlatistých bikinách v rôznych sexi polohách, aby zvýraznila svoje dlhé štíhle nohy. Na inom zábere sedí na skale a namáča si nohy v priezračnom mori, pričom má na sebe pre zmenu červené bikiny.

Kordula opäť potvrdila, že má k móde a stylingu veľmi blízko. Dá si od nej poradiť aj jej sestra Agáta Hanychová a mama Veronika Žilková. "Móda ma baví, ale viac než v rámci rodiny sa jej venovať asi nechcem," zverila sa pred časom s jej predstavami o jej budúcnosti tejto oblasti. Kordula ale vie aj veľmi dobre zapózovať pred objektívom. V jej príspevkoch na Instagrame sa rada predvádza v značkových outfitoch, no čoraz viac sa pritom aj odhaľuje. Za to dostala aj teraz veľa obdivných komentárov typu "si nádherná a sexi", "krása" či "spadla mi sánka".

Kordula si užila aj svadbu jej sestry:

Ako napísala v jej príspevku po absolvovaní maturity, chcela by naplniť svoj voľný čas aj tvorbou videí z jej súkromia. Svojich sledovateľov oslovila: "Konečne mám odmaturované a veľa času, a tak mi napadlo, či by ste nemali záujem o to, že by som začala vlogovať. Často píšete, aby som viac pridávala hovorené stories atď." V súčasnosti má viac ako 25 tisíc sledovateľov a iste by chcela ich počet zvýšiť. "Pôjdem na dovču, takže si myslím, že by to mohlo byť fajn," zdôvodnila na záver svoju ponuku pridať vlogy, čím svojich fanúšikov nepochybne poteší a svojej sestre Agáte Hanychovej bude pomaly ale isto konkurovať.

Instagram/KS

Instagram/KS

Najčítanejšie