Zatiahnuté
15°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Bagárová oslávila 30 rokov, prišla gratulácia od Leoša Mareša s nečakaným OSPRAVEDLNENÍM!
Zdielať na

Bagárová oslávila 30 rokov, prišla gratulácia od Leoša Mareša s nečakaným OSPRAVEDLNENÍM!

Zdroj: Instagram/LM

Svoju tridsiatku mala česká speváčka Monika Bagárová osláviť veľkolepým koncertom v pražskej O2 aréne. Keď vlani koncom roka dostala túto ponuku od Leoša Mareša, šťastím priam žiarila. Začali sa prípravy, vybrali sa už aj krásne nablýskané kostýmy, no začiatkom mája speváčka nečakane oznámila, že koncert sa ruší. Po rôznych špekuláciách až teraz Mareš odhalil zároveň s gratuláciou k jej jubileu pravdu a pridal aj ospravedlnenie.

​Úspešnú kariéru speváčky, ktorú naštartovala Monika Bagárová po jej účasti vo finále speváckej súťaže už ako šestnásťročná, si trúfla spolu s jubileom osláviť na koncerte v pražskej O2 aréne, ktorá pojme až 18 tisíc divákov. Ponuka prišla od Leoša Mareša, no zrejme to obaja správne neodhadli. Vstupenky sa nepredávali podľa očakávania a Monika to už v jeden moment psychicky nezvládla. "Z môjho vysnívaného koncertu sa mi začala vytrácať radosť, až úplne zmizla," zdôvodnila začiatkom mája svoje rozhodnutie koncert zrušiť.

Odvtedy sa z toho už iste spamätala a v piatok oslávila svoje tridsiate narodeniny, no prišla pripomienka tejto koncertnej mrzutosti. Medzi gratulantami totiž nechýbal ani Leoš Mareš. "Všetko najlepšie. Nech sa ti darí. Najlepšie roky máš stále pred sebou," zagratuloval Monike. Z nejakého neznámeho dôvodu ale pocítil potrebu ešte okomentovať zrušený koncert: "P.S. Niekde som čítal, že si vraj predala tých vstupeniek do O2 Arény 700. To je samozrejme lož a nezmysel. Predala si ich 3 400, čo nie je vôbec málo. Keby sme to urobili vo Fóru Karlín, tak máš vypredané. To rozhodnutie bola moja chyba. Ospravedlňujem sa ti."

Monika sa na koncert veľmi tešila:

Hoci sa mu to mohlo zdať ako zbytočné jatrenie rán, oslávenkyňa mu s pokorou odpísala: "Ďakujem za túto možnosť a za dôveru, ktorú si vo mňa mal viac, než mám v sebe ja. Bola to cesta plná krásnych chvíľ ale i tých ťažkých. Som za všetko nesmierne vďačná. Za celý team úžasných ľudí – profesionálov, ktorý si pre mňa vytvoril. Si profík. Pre mňa je to obrovská skúsenosť a motivácia makať na sebe oveľa viac. Nemáš sa za čo ospravedlňovať, vzdala som to ja. Cesta do O2 arény nie je len o tom ju vypredať. Je to oveľa viac. Beriem to ako svoje zlyhanie. Máš úžasnú ženu, jej nadhľad jej slová ma jednoducho udržali nad vodou." Pekné vyznanie, ktoré svedčí o zrelosti tejto sympatickej speváčky aj v situácii, keď sa mnohí snažia skôr vyhovárať a hádzať chybu na iných. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Najčítanejšie