Zatiahnuté
10°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Bojuje s rakovinou v poslednom štádiu, teraz ale prišla seriálová Brenda s TOUTO správou od lekára!
Zdielať na

Bojuje s rakovinou v poslednom štádiu, teraz ale prišla seriálová Brenda s TOUTO správou od lekára!

Archívna reportáž

Po dlhom čase mohla herečka Sannen Doherty (53) vo svojom podcaste s názvom Let's Be Clear konečne zdieľať dobrú správu. Svitá jej reálna nádej na zlepšenie stavu vďaka novej forme liečby. Lekári zaznamenali istú zmenu, ktorú berú pozitívne. S liečbou už hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 začala, ale ako dlho bude trvať záleží od toho, ako bude zaberať.

Na svojom instagramovom profile ako aj v podcaste Let's Be Clear zdieľa Shannen Doherty, známa ako seriálová Brenda Walsh, svoj súkromný život vrátane liečby rakoviny. Aj keď sa snaží bojovať a pôsobiť optimisticky, nie vždy sa to zhoduje so skutočnosťou. Rakovina nie je jej jedinou traumou, ktorou si prechádza posledný rok. Priznáva, že jej život prebiehal "medzi rozvodom a rakovinou" a vyvolával v nej úzkosť a pocit akoby "kráčala do neznáma". Ľahké to nemá ani v jednom prípade, no v novom spôsobe liečby jej rakoviny predsa len vníma nádej.

Shannen v jej podcaste z konca júna priznala, že sa cíti byť pred začatím nového kola chemoterapie "vyčerpaná". Z jej hlasového prejavu bolo cítiť, že má po operácii nádorov v mozgu problémy s artikuláciou, no predsa len prišla aj dobrá správa. "Pozitívum je, že sa molekulárna štruktúra mojich rakovinových buniek nedávno zmenila. Znamená to, že je tu oveľa viac spôsobov liečby, ktoré musím vyskúšať, takže viete, prvýkrát za posledných pár mesiacov pravdepodobne cítim nádej," uviedla herečka. "Nemám poňatie, ako dlho budem na chemoterapiách, či to budú tri mesiace alebo pol roka, alebo či to po troch mesiacoch neprestane fungovať a nebude sa to musieť zas zmeniť," priznala Doherty zároveň svoje obavy.

Zmena jej stavu, no najmä nová liečba je pre všetkých zúčastnených ešte neprebádaná cesta. "Je to niečo, čo nedokážem predvídať ani ja, ani moji lekári. Je to desivé, je to ako veľké prebudenie, ale zároveň musím povedať, že sú tam aj nejaké pozitíva," zverila sa Shannen. "Teraz tu existuje nádej – zatiaľ čo predtým som síce dúfala, ale stále som sa zároveň pripravovala na najhoršie," priznala herečka, ktorá si najmä po zistení metastáz v mozgu prešla osobným peklom. Nehovoriac, že práve vtedy ju opustil aj manžel. Vyliečiť sa z rakoviny v jej štádiu by sa rovnalo zázraku, no ak to pridá pár rokov života, bude to skvelý výsledok.

Najčítanejšie