Jasno
24°
Bratislava
Ivan
8.7.2024
Ceterová to povedala o Vémolovi už jasne! Je to len NAOKO!
Zdielať na

Ceterová to povedala o Vémolovi už jasne! Je to len NAOKO!

Archívna reportáž

Pred júnovým zápasom s Attilom Véghom (38) v pražskom Edene tvrdil zápasník MMA Karlos Vémola (38), že je posledný v jeho kariére a ide do dôchodku. Jeho manželka Lela (35, ktorá ho dobre pozná, už vtedy vyjadrila pochybnosti. Bojovné srdce v sebe Karlos nezaprie, hneď po zápase totiž prehlásil, že by sa ešte mohol vrátiť do ringu v odvetnom zápase s Véghom na zavŕšenie ich zápasníckej trilógie. Lela má v tom má tiež jasno.

​Na druhý deň po "zápase storočia" ako sa nazýval odvetný súboj Karlosa Vémolu a Attilu Végha, šťastný víťaz na svojom instagramovom profile v špeciálnom pozápasovom streame trval na tom, že so zápasením skončil. Priznal ale, že o tom pochybuje aj jeho manželka. "Ona je práve z tých ľudí, ktorí tomu najmenej veria. Vie, aký som. Možno ju na budúci týždeň vezmem na dovolenku a ukážem jej, že si dokážem aj odpočinúť a presvedčím ju. Chvíľu to ale bude trvať," podotkol Karlos so smiechom.

Aj keď sa zatiaľ Vémolovci nevybrali na sľúbenú dovolenku, v rámci užívania voľných chvíľ si spolu vyrazili na filmový festival do Karlových Varov. Na párty sa Lela predviedla v smaragdovozelenej róbe s odvážnym výstrihom na chrbte. V rozhovore pre eXtra.cz povedala: "Máme za sebou naozaj veľmi náročné obdobie. Sme radi, že sme mohli vypadnúť, pretože pre muža je to prvýkrát, čo nemá diétu, môže piť, môže si to užiť. Je to naozaj úplne o niečom inom, tento rok v Karlových Varoch. Už sme si to naozaj zaslúžili."

Karlos je už teraz žijúcou legendou, no zrejme sa mu ešte nechce úplne skončiť:

​Keď sa Karlos pripravuje na zápasy, nemajú na seba veľa času, no Lela už otvorene hovorí, že táto idylka zrejme dlho nevydrží. "Teraz je v športovom dôchodku, teda aspoň on to takto tvrdí, ale je to len naoko," vyjadrila sa Lela s jasnou skepsou k jeho vyhláseniu. Ako milovníčka večierkov by si ich rada užívala viac, ale odkedy majú s Vémolom deti, aú to už len vzácne príležitosti. Musí rešpektovať aj manželovu kariéru a neverí, že ju už ukončil, počíta s jeho odvetou s Véghom. "Ja som, samozrejme, za. Kam smeruje manžel, tak tam ja ho budem vždy nasledovať. Ak bude ďalšia odveta, budem pri ňom hrdo stáť a podporovať ho vo všetkom," vyhlásila milujúca manželka. Dovtedy sa im však snáď podarí užiť si spolu čas aj na ich obľúbených exotických dovolenkách.

Najčítanejšie