Skoro jasno
27°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Festival vo Francúzsku sa mu stal osudným! Známy komik zahynul pod konárom stromu!
Zdielať na

Festival vo Francúzsku sa mu stal osudným! Známy komik zahynul pod konárom stromu!

Zdroj: SITA

Skutočne k neuveriteľnej tragédii prišlo v južnom Francúzsku, kde sa konal festival Rock and Cars. Zúčastnil sa ho aj známy austrálsky komik, svetobežník a populárny tréner psov Tony Knight. Tragickým riadením osudu sa nachádzal práve na mieste, kam padol veľký konár stromu. Ten zasiahol šiestich ľudí, jedine Tonyho to ale stálo život.

​Knight len teraz dosplácal dom v neďalekom Bouillacu, kde sa plánoval usadiť so svojou austrálskou partnerkou Hayley Wrightovou, s ktorou tvorili pár 15 rokov, píše DailyMail. Jej sestra prezradila, že Knight nebol na festivale so svojou partnerkou a len chvíľu pred nehodou jej poslal vtipnú správu.

Knight bol svetoznámym "zaklínačom psov" a dokonca pomáhal cvičiť domácich miláčikov aj mnohým hviezdam, na čele s dubajskou kráľovskou rodinou. "Bol fit, bol vášnivý, charizmatický a zábavný. Bol to jednoducho dobrý človek," povedala sestra Tomovej partnerky. Aj s ňou sa zoznámil pri práci, keď jej pomáhal liečiť psa na úzkosť, pričom krátko nato sa do seba s Hayley zahľadeli.

Tony sa preslávil ako tréner psov:

Žiaľ, namiesto spoločného života v novom domčeku vo Francúzsku teraz musí organizovať pohreb a smútočnú rozlúčku. "Najťažšie bude, keď sa vráti domov na farmu, pretože tam bol štyri roky a veľa tam toho porobil. Naša mama je teraz doma na farme a hovorí, že je všade... kamkoľvek prídete, je tam Tony," smutne okomentovala nečakaný skon takmer švagra. Knight práve začal žiť život, o akom sníval - pracovať so psami, cestovať po svete a mať dom v malebnom francúzskom mestečku. Žiaľ, ten zrejme predajú, bez neho Hayley zrejme nedokáže pokračovať sama v napĺňaní tohto sna.

Najčítanejšie