Polojasno
28°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
TO sa fakt nepodarilo! Známy moderátor chcel prezradiť pohlavie bábätka, je z toho trapas!
Zdielať na

TO sa fakt nepodarilo! Známy moderátor chcel prezradiť pohlavie bábätka, je z toho trapas!

Zdroj: instagram/TZ

Obľúbený český rozhlasový moderátor Tomáš Zástěra (44) na seba pred časom upozornil počas jeho účasti v reality show, kde si ho diváci obľúbili pre jeho zmysel pre humor. Ten potvrdil aj teraz vtipným videom z významnej udalosti, keď malo prísť k odhaleniu, či je dieťatko, ktoré má zakrátko pribudnúť do jeho rodiny, dievčatko alebo chlapček.

​Na svojho prvého potomka si fešný moderátor počkal, pokým neprišla tá pravá. To sa stalo až po jeho úspešnom účinkovaní v reality show. Krásna Andrea ho oslovila na sociálnej sieti. Po prvýkrát sa spolu ukázali na Českom slávikovi v roku 2022. Začiatkom tohto roku moderátor na Instagrame oznámil, že očakávajú spoločného potomka. Zatiaľ čo sa on stane otcom prvýkrát, ona je už mamou päťročného syna Elliota z predchádzajúceho vzťahu. Od 1. mája sú už aj zasnúbení.

Najnovšie zdieľal moderátor vtipné video zo slávnostného odhalenia pohlavia dieťatka, ktorého sa nemôžu dočkať. Dôležitú úlohu zverili do rúk Elliota, ktorý mal podržať balónik s farebnými konfetami vo vnútri. Mama mala balón prepichnúť, aby z neho vyleteli modré alebo ružové konfety. Ako sa dalo čakať, skôr, ako to stihla urobiť, Elliot balón pustil a ten odletel. Ktovie, či ale túto "nehodu" Tomáš nenaplánoval už vopred v rámci žartu, keď Elliotovi povedal, aby si na jeho povel zakryl oči rukami. Až keď poslúchol, balón pustil a všetci len nechápavo pozerali. Budúci otecko bol ale zjavne na túto alternatívu pripravený.

V poslednej dobe sa točilo všetko okolo Tomášovej účasti v reality show:

Po chvíli bolo vidno, ako praskol náhradný balónik a vysypali sa z neho modré konfety. Elliot bude mať teda bračeka, hoci sa prikláňal k sestričke, lebo tá mu vraj nebude brať autíčka. Ale aj Tomáš sa netajil, že preferuje dievčatko, no iste má radosť aj zo syna. Pri výchove potomka neočakáva žiadne problémy. "Som vyštudovaný učiteľ, celý život jazdím ako vedúci na tábory, k deťom mám blízko," prezradil Zástěra, ktorý bol na strednej škole telocvikárom, učil anglickú konverzáciu a viedol semináre psychológie. "S deťmi treba byť dovtedy, pokiaľ z nich môžete čerpať energiu, keď vám ju začnú vysávať, treba ich odovzdať partnerke," zažartoval na tému deľby starostlivosti o potomkov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Najčítanejšie