Polojasno
28°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Nečakaný krok Vondráčkovej exmanžela! TOTO prekvapilo všetkých, Lucka pridala aj komentár!
Zdielať na

Nečakaný krok Vondráčkovej exmanžela! TOTO prekvapilo všetkých, Lucka pridala aj komentár!

Archívna reportáž

Nech už to bolo s rozchodom hokejistu Tomáša Plekanca (41) a herečky aj speváčky Lucie Vondráčkovej (44) akékoľvek, napokon sa obaja dokázali dohodnúť na spoločnej striedavej starostlivosti o ich dvoch synov. Starší Matyáš má už dvanásť rokov, mladší Adam oslávil pred pár dňami deväť rokov. Obaja sa zišli pri tej príležitosti aj s ich dvomi nevlastnými súrodencami Leontýnkou (4) a Oliverom (2) pri palacinkovej torte.

​Pre Matyáša a Adama, synov Tomáša Plekanca a Lucky Vondráčkovej, je už samozrejmosťou, že sú polovicu mesiaca u mamy a polovicu u otca. Deje sa tak už takmer päť rokov od rozvodu ich rodičov. Lucka sa s nimi musela kvôli tomu vrátiť z Montrealu do Prahy, aj keď sa jej veľmi nechcelo. Našťastie si zvykli rýchlo aj na Prahu, kde po čase kúpila Lucia dom aj so záhradou. Tomáš Plekanec sa medzitým oženil s bývalou tenistkou Luciou Šafářovou a postupne sa im narodili dve deti, Leontýnka a Oliver. Všetci štyria súrodenci sa majú navzájom radi.

Spoločne oslávili aj Adamove narodeniny, ako vidieť z fotografie, kde pózujú pri palacinkovej torte s nápisom Happy birthday. Zdieľal ju na Instagrame hrdý otecko Tomáš Plekanec so slovami: "Čas letí, užívajte prázdniny." Je to poriadne prekvapivý krok, Plekanec a Vondráčková totiž svojich synov neukazujú. O to viac fotka potešila všetkých fanúšikov hviezdneho hokejistu. Podľa názoru viacerých komentujúcich sa na neho zo všetkých štyroch detí najstarší syn podobá najviac.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Ďalší prekvapivý moment nastal, keď pri fotke pribudol komentár od Lucky Vondráčkovej, ktorá obvykle exmanželove príspevky ani nelajkuje, niekto ešte komentovať. "Užívame s chlapcami, ďakujeme," napísala akoby odpoveď na Plekancovu výzvu a mnohí to pochopili ironicky. O jej plánoch na prázdniny so synmi ale zatiaľ nič neprezradila. Iste budú veľa času tráviť aj u nich na záhrade, tam pripravila Lucka aj oslavu narodenín pre Adama. A tiež sa netají tým, že nemá rada dovolenky pri mori a ničnerobenie, skôr asi vyrazia do hôr alebo na poznávanie.

Najčítanejšie