Jasno
21°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Nevie, čo so sebou? Leoš Mareš šokoval, nepomohli ani protesty jeho manželky!
Zdielať na

Nevie, čo so sebou? Leoš Mareš šokoval, nepomohli ani protesty jeho manželky!

Archívna reportáž

Títo dvaja sa skutočne našli

Po prekvapení spred pár mesiacov zaexperimentoval Leoš Mareš (48) so svojimi vlasmi opäť. Pokým predtým si nechal ostrihať vlasy takmer dohola, aktuálne sa stal z neho platinový blondiak. Využil na to krátky pobyt na festivale vo Varoch, keď mal počas fotenia pre známy magazín k dispozícii kaderníka Martina Tyla. Manželka Monika (43) z toho nadšená ale nebola a zaiste nie sú ani mnohí jeho fanúšikovia.

​Zmysel pre recesiu potvrdil Leoš Mareš najnovším kúskom počas jeho zastávky na filmovom festivale v Karlových Varoch. Zrejme sa nechal inšpirovať synmi, ktorí si pred časom tiež zosvetlili vlasy na blond. S chlapcami si skvelo rozumie a asi si povedal, prečo by to neskúsil aj on, pričom zároveň tým prekvapí a pobaví aj fanúšikov. Neodradila ho ani manželka Monika, ktorá s ním bola vo Varoch tiež, aby spolu vytvorili skutočne výnimočnú kampaň.

Vo svojom príspevku na Instagrame Leoš vo videu hovorí: "Tak sme sa tak nejako v rýchlosti rozhodli s mojou ženou, že sa po prvýkrát odfarbím." Nato sa Monika rázne ohradila, že ona teda určite s ničím takým nesúhlasila. To sa už ale kaderník Martin Tyl pustil do odfarbovania vlasov slávneho moderátora. Monika sa tomu prizerala, pričom si neodpustila s trochou škodoradosti do Leoša rypnúť. "Tvoja bývalá žena je tiež odfarbená, tak to budete pekná rodinka," s úsmevom poznamenala k jeho dočasnej premene a zdá sa, že s predchodkyňou nemá práve ideálny vzťah. 

Kampaň sa mimoriadne vydarila:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ELLE Czech (@elleczech)

"Ja myslím, že na leto sa odfarbuje veľa ľudí, je pravda, že ženy prevažujú. Síce Leošovi svedčí jeho prirodzená farba, ale ak sa chcel z nejakej recesie alebo kvôli nejakej akcii nechať odfarbiť, tak je potrebné ho oceniť za odvahu," vyjadril sa pre ŽivotvČesku.cz stylista Karel Pavlíček vcelku pozitívne o novom vzhľade  obľúbeného moderátora a influencera. S tým ale mnohí Leošovi fanúšikovia, vrátane jeho manželky Moniky, veľmi nesúhlasia. A treba povedať, že skutočne to Marešovi veľmi nesvedčí, snáď to bol len jednorazový experiment.

Najčítanejšie