Polojasno
32°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
TOTO nie je na chválenie sa, ale na hanbu! Snáď tým Žilková ľudí neinšpiruje!
Zdielať na

TOTO nie je na chválenie sa, ale na hanbu! Snáď tým Žilková ľudí neinšpiruje!

Zdroj: instagram/VŽ

Po tom všetkom, čo už Veronika Žilková (62) na seba prezradila odkedy si zriadila profil na Instagrame, by sa mohlo zdať, že už ničím neprekvapí. Jej najnovšie hlášky, ako pristupuje k svojmu zdraviu, ale mnohým jej fanúšikom vyrazili dych. V tomto smere je totiž naozaj odstrašujúcim príkladom. Zdravotné problémy sa snaží ignorovať, práca bola pre ňu dokonca dôležitejšia ako príprava na pôrod. Ani prevenciu neberie vážne.

​Pracovné nasadenie Veroniky Žilkovej je priam obdivuhodné. Aj keď je už v dôchodcovskom veku, na zaslúžený oddych nemá ani pomyslenie. Popri nakrúcaní či účinkovaní v divadle zvláda občas opatriť aj vnučku Rozárku od dcéry Agáty Hanychovej. Pritom sa chváli, že roky takmer neje a je presvedčená, že práve vďaka tomu a pohybu predchádza všetkým chorobám. Nemá však problém podporiť zdravotníkov, nedávno sa zúčastnila fotenia kalendára počas sústredenia finalistov súťaže Anděl mezi zdravotníky.

S tým, ako pristupuje k svojmu zdraviu, sa akiste nepochválila gynekológovi, s ktorým pózovala fotografovi. Ten sa do finále prebojoval spomedzi 320 prihlásených do súťaže. "Lekárov nenavštevujem. Vždy som šla na kontrolu po pôrode ku gynekológovi, až keď som šla znovu rodiť, tak za osem rokov. Som veľmi vďačná pacientka, ale snažím sa ich nezaťažovať," vyjadrila sa pre Blesk.cz  táto päťnásobná rodička. "V deň pôrodu som o druhej nakrúcala a o piatej som už bola na sále. A týždeň po ňom už som zas nakrúcala. Mala som štyridsaťštyri rokov a pocit zodpovednosti za prácu mi nedovolil ležať," zverila sa Žilková o jej prístupe k pôrodu a šestonedeliu pri najmladšej dcére Kordule.

Prednedávnom Veronika opäť raz všeličo prezradila v šou jej dcéry:

Aj problémy s boľavou chrbticou rieši sama. "Cvičenie je oveľa účinnejšie než akýkoľvek liek. Snažila som sa rozcvičiť i otravu krvi a priznávam, že to nebolo najlepšie," priznala poriadne hlúpy kúsok. Spomenula tiež svoj zážitok, keď niesla televízor a kolega Zíma na ňu zavolal: "Ja som sa prudko otočila a priškripla sa mi hernia. Bola to zdravotná komplikácia, ktorá sa musela urgentne riešiť. V nemocnici mi povedali, že musím vyhladnúť, pretože ma budú za päť hodín operovať. Tak som si odbehla domov nakúpiť, uvariť večeru a potom som sa vrátila. Deťom som ešte usmažila rezne." Týmto prístupom ju zdraviu by sa však chváliť nemala. V jej prípade sa dá hovoriť rozhodne aj o šťastí a rozhodne nikto by si z nej nemal brať príklad.

Najčítanejšie