Polojasno
33°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Milujú sa a množia sa! Hviezdny pár čaká tretie bábo, teší sa aj slávny dedko!
Zdielať na

Milujú sa a množia sa! Hviezdny pár čaká tretie bábo, teší sa aj slávny dedko!

Archívna reportáž

Ide im to s rozširovaním rodinky jedna radosť! Najstaršia dcéra herca Arnolda Schwarzeneggera (76) a Marie Shriver (68), Katherine Schwarzenegger (34), čaká podľa zatiaľ nepotvrdených správ už tretie dieťa s hercom Chrisom Prattom (45). Ich prvá dcéra Lyly (3) sa narodila v auguste 2020, druhá dcéra Eloise (2) v máji 2022. Pratt je aj otcom syna Jacka (11), ktorý sa narodil v jeho prvom manželstve s Annou Faris. Pár chce veľkú rodinu, Katherine má troch vlastných a jedného nevlastného súrodenca.

​Manželský pár Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt pokračujú v rozširovaní svojej rodiny v dvojročných intervaloch, ako sa zdá. Dvojica, ktorá spečatila svoj vzťah v roku 2019 manželským sľubom, očakáva tretie dieťa. "Pochádzam z veľkej rodiny, takže sa mi páči myšlienka mať okolo seba veľa detí," zverila sa Katherine po narodení druhého potomka. "Všetko, čo má pre nás Boh vo svojom pláne, naplníme," dodala táto zanietená katolíčka. Ako je známe, jej mama Marie Shriver pochádza zo slávnej rodiny Kennedyovcov.

Práve mama mala zoznámiť Katherine s Chrisom v kostole, ktorý navštevovali. Obaja u nej dodnes často hľadajú radu. "Cítim sa byť naozaj šťastná, keď môžem mať v mame úžasný vzor a vidieť, ako to všetko vyvažuje. Len sa od nej učiť, vedieť sa od toho odraziť a na konci dňa len vedieť, že čas s rodinou je ten najdôležitejší čas," oduševňovala sa spisovateľka Katherine. K rodine, deťom aj ženským otázkam má blízko aj ako autorka kníh a moderátorka BDA Baby. Vlani sa na počesť Mesiaca histórie žien zúčastnila akcie DSW Best Foot Forward a prehovorila o tom, že na Instagrame často vidí, ako sa matky sťažujú, že sú na všetko samy.

Párik práve oslávil piate výročie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Pratt (@prattprattpratt)

"Nechcem byť na všetko sama. Chcem sa oprieť o svoju mamu, sestru, priateľky. Chcem byť úprimná a transparentná a povedať, že to dnes to nezvládnem, moje dieťa je choré... Mám pocit, že to je pre ženy všeobecne veľký boj, najmä ak balansujú medzi viacerými rolami," vyznala sa s tým, že priznať si potrebu pomoci je v poriadku. Ona má však aj skvelého manžela, ktorý miluje ju aj ich deti a rád im venuje svoj čas. Už krátko po ich zasnúbení Chris Pratt povedal: "Budúcnosť, ou, to je veľa detí. Možno menej času stráveného prácou, viac času stráveného užívaním si života." Na dobrý vzťah má radu: "Komunikujte. Počúvajte partnera. Starajte sa o pocity toho druhého, podporujte sa a len počúvajte." Otázne je, či tohto hollywoodskeho fešáka vníma takto úžasne aj jeho exmanželka, herečka Anna Faris. Údajne nebol nadšený, keď sa im narodil zdravotne postihnutý syn, azda si už ale aspoň v tomto smere vstúpil do svedomia, ako jeho viera káže.

Najčítanejšie