Oblačno
27°
Bratislava
Cyril, Metod
5.7.2024
Definitívne ho odstrihli z vysielania, TIETO krásky nahradia Soukupa v jeho relácii!
Zdielať na

Definitívne ho odstrihli z vysielania, TIETO krásky nahradia Soukupa v jeho relácii!

Zdroj: youtube/screenshot TV Barrandov

Po tom, ako prišiel Jaromír Soukup (55) o svoj vlastnícky podiel v televízii, ho už nový majiteľ Jan Čermák zbavil aj účinkovania ako moderátora vo viacerých reláciách. Ktovie, či Soukup s katým radikálnym prístupom počítal, isté je, že sa v tejto úlohe cítil roky veľmi dobre. Evidentne ale nie je šanca na návrat - jeho najobľúbenejšiu reláciu už dostala iná známa tvár.

​Správam zo života celebrít sa chce česká súkromná televízia, ktorá ešte donedávna patrila Jaromírovi Soukupovi, venovať vo vysielaní každý deň. Ako prvý s tým pred zhruba dvomi týždňami prišiel Mediář.cz a potvrdilo to aj eXtra.cz, ktoré to malo mať overené od zdrojov až zo štyroch strán. Moderovať reláciu s názvom VIP svět budú až dve moderátorky, a to Eva Decastelo a Alice Bendová, ktoré s tým majú už bohaté skúsenosti. 

"Relácia VIP svět, ktorá už roky prináša divákom TV Barrandov najnovšie správy zo sveta celebrít, prešla výraznou premenou. V rámci rebrandingu sa relácia dočkala zbrusu nového štúdia, znelky i loga. Reláciou sprevádzajú ostrieľané moderátorky Eva Decastelo a Alice Bendová. Relácia divákom prináša nielen aktuálne správy zo sveta celebrít, ale tiež zaujímavé reportáže z rôznych spoločenských akcií a rozhovory. Diváci sa napríklad môžu tešiť na exkluzívne rozhovory s hviezdami, ako je herečka Chantal Poullain, futbalista Petr Švancara či Vlasta Korec, moderátor našej úspešnej relácie Šťastná 7," znelo v oficiálnom vyjadrení predstaviteľov televízie.

Eva je v Česku veľká hviezda:

Ako prezradil zdroj, nový VIP svet sa bude výrazne odlišovať od správ s moderátorom Soukupom. "Ten vlastne komentoval cudzie správy zo sveta celebrít, tu budú i reportáže. Dievčatá sa budú striedať sedem dní v týždni," uviedol pre eXtra.cz. K novej práci sa vyjadrila aj jedna z moderátoriek, Eva Decastelo: "S TV Barrandov zďaleka nespolupracujem prvýkrát a na novú príležitosť sa teším." Je vraj nadšená aj z jej kolegyne, s ktorou majú dohodu už aj na striedaní služieb. "Obe toho máme veľa, a tak bez vychádzania si v ústrety by to nešlo," vysvetlila. Neskôr to potvrdila aj Alica Bendová. "Neuveriteľne sa na to teším," konštatovala s nadšením táto známa tvár. Jedine Soukup neprejavil nadšenie, udalosti necháva zatiaľ bez komentára.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TV Barrandov (@barrandovtv)

Druhou moderátorkou bude Alice Bendová:

Najčítanejšie