Skoro jasno
25°
Bratislava
Prokop
4.7.2024
Totálne cez čiaru! Misska Natália prišla o bábätko, dočkala sa úbohého hejtu!
Zdielať na

Totálne cez čiaru! Misska Natália prišla o bábätko, dočkala sa úbohého hejtu!

Zdroj: Instagram/NK

Napriek svojmu mladému veku zažila toho krásna vicemiss z roku 2020 v súťaži Miss Česká republika, Natálie Kočendová (24), neúrekom. Najväčšou ranou bolo, keď krátko po súťaži prišla v šiestom mesiaci tehotenstva o synčeka. Čakala ho so známym barberom Lukášom Vlačuhom (34), prezývaným Laky Royal. Ich vzťah potom dlho nevydržal, rozišli sa v lete 2022. Ani jej ďalší vzťah s futbalistom Davidom Vitáskom (22) jej nevyšiel. Teraz verí, že s mladým podnikateľom Chrisom Dingom (25) to dopadne lepšie. Nie všetci jej to ale prajú.

​Na svojej kariére napriek rôznym skúškam osudu pracuje Natálie Kočendová už odvtedy, ako sa stala v roku 2020 vicemiss. Titul jej takmer odobrali, keď sa po dvoch týždňoch prevalilo, že je tehotná, čo bolo proti pravidlám súťaže. Postavila sa ale za ňu riaditeľka súťaže Taťjana Makarenko a titul jej zostal. O dieťatko však prišla v šiestom mesiaci tehotenstva a veľmi ju to zasiahlo. Napísala o tom dokonca aj knihu, ako pomoc ostatným ženám v podobne bolestnej situácii.

Natáliu to ale nezlomilo, v roku 2022 vyhrala v súťaži krásy Top Model of the World a tým sa jej otvorili brány do svetového modelingu. Zúčastnila sa aj reality show, kde sa dala dokopy s mladým futbalistom Davidom Vitáskom, čo ale rýchlo oľutovala a ich vzťah vlani ukončila. Začiatkom roku na sociálnej sieti prehlásila: "Sľubujem, že do svojho života už nepustím toxických, sebeckých a manipulatívnych ľudí. Už nepoľavím zo svojich nárokov. Budem na sebe pracovať. Nenechám nikoho, aby do môjho života priniesol také zlo, aké som musela v minulom roku prežiť."

Natálie hovorila otvorene o svojej bolesti:

Kočendová pritom nie je dievča do vetra, túži po pevnom vzťahu, aj rodine. "Keďže budem mať 24 rokov, tak už by som si chcela nájsť partnera, s ktorým by som si vedela predstaviť budúcnosť a aj deti," zverila sa Extra.cz.  Zakrátko sa v pražskej kaviarni zoznámila so slovenským podnikateľom z Bratislavy Chrisom Dingom a žiari šťastím. Ako to už ale býva, medzi gratuláciami sa našli aj hejty. "Dávam boľševikovi tri mesiace, maximálne štyri," tipoval niekto s kultovým filmovým citátom.

Ani Chris si nevyslúžil práve obdivné komentáre od Natáliiných sledovateliek:

Oveľa horší komentár si ale prečítala pod jednou z ich spoločných fotiek. "Kámo, tú si neber, tá ani decko nedonosí," odkázal neprajník a zjavne úplne úbohý človek jej novému priateľovi. Natáliu takéto nechutné vyjadrenie poriadne zasiahlo. "Poslednú dobu vidím na internete len zlo. Keď opomeniem hejt komentáre, ktoré sa týkajú mňa, tak mi vyskakujú neustále videá, kde sa ľudia vysmievajú, hodnotia nejaké zbytočné kauzy a nadávky. Kde sa v ľuďoch toto zlo berie? Častejšie a častejšie nad tým premýšľam a nepoznám odpoveď," napísala o svojom vnútornom boji s ľudským zlom. Ona sama vraj "nikdy v živote nikomu nenapísala žiadnu kritiku", čo je typické pre zdravo sebavedomých a úspešných ľudí, ktorí sa nepotrebujú dokazovať len cez písmenká na sociálnych sieťach. 

Pre ženu

Najčítanejšie