Jasno
22°
Bratislava
Prokop
4.7.2024
Ťažké chvíle Kubelkovej! Dcéra jej skolabovala na módnej prehliadke!
Zdielať na

Ťažké chvíle Kubelkovej! Dcéra jej skolabovala na módnej prehliadke!

Zdroj: Instagram/IK

Módna prehliadka Beaty Rajskej patrí medzi najprestížnejšie podujatia v rámci Medzinárodného filmového festivalu Karlove Vary. Tento rok predstavila táto módna návrhárka pochádzajúca z Liptovského Mikuláša už trinástu kolekciu, ktorá aj podľa názvu "Chiméry" vychádza z gréckej mytológie. Na začiatku spôsobila menší rozruch neskorším príchodom Dagmar Havlová, keď sa už po móle prechádzali prvé modelky. No dramatickejšia situácia nastala v zákulisí, kde ratovali dcéru Ivy Kubelkovej, Natáliu, ktorá tam skolabovala po predvedení prvého modelu.

​Ani podujatia pripravované najskúsenejšími profesionálmi sa niekedy nevyhnú nepríjemným chvíľam, čo sa potvrdilo aj na tohtoročnej prestížnej módnej prehliadke renomovanej módnej návrhárky Beaty Rajskej. Krásne aj známe tváre prezentovali na móle zaujímavé modely, no zakrátko nastal pre zmenu rozruch v zákulisí. Ako sa ukázalo, po prvej promenáde skolabovala dcéra Ivy Kubelkovej, Natálie Jirásková. Tento rok predvádzala modely Beaty Rajskej už tretíkrát.

Natálie je už mladá dáma s vlastným životom:

Našťastie, nešlo zjavne o nič vážne, Natália sa k náhlej nevoľnosti postavila hrdinsky a dokonca predviedla oba pre ňu pripravené modely. "Natálka, žiaľ, vo veľkých horúčavách občas omdlieva a to sa jej stalo aj včera počas prehliadky, keď bolo v Tržní kolonádě neuveriteľné dusno a horúco. Omdlela po prvom bielom modeli. Najskôr trochu zvracala, potom omdlela," uviedla s tým, že potom už Natálka predvádzať nemala, ale nedalo jej to, aby nevyšla ešte raz na mólo aj v krásnych červených šatách.

Takto to Natálii svedčalo, v červených šatách už po kolapse:

"Ako mama som v prvom rade rada, že je v poriadku a v druhom rade dávam dolu klobúk, viem, že vyraziť pred ľudí, keď vám nie je dobre, nie je vôbec zábava, netušila som, že mám doma takého profíka," vyzdvihla svoju staršiu dcéru skúsená moderátorka. Na svoje dve dcéry je veľmi hrdá a hovorí o nich vždy v superlatívoch. Krásu aj výšku zdedili po nej, a tak nečudo, že si ich Beata Rajská opakovane vybrala na predvádzanie jej modelov. Pred dvomi rokmi sa na móle objavili všetky tri. Natália tento rok maturovala a zrejme bude v štúdiu pokračovať. Už dva roky chodí s hercom Adamom Mišíkom a údajne spolu už aj bývajú a vyzerá to vážne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iva Kubelkova (@ivakubelkova)

Pre ženu

Najčítanejšie