Polojasno
19°
Bratislava
Miloslav
3.7.2024
Haberov a Peštovej syn šokoval rodičov! Mama ho takmer nespoznala!
Zdielať na

Haberov a Peštovej syn šokoval rodičov! Mama ho takmer nespoznala!

Archívna reportáž

Iba nedávno oslávil Paul Henry, syn modelky Daniely Peštovej (53) a speváka Paľa Haberu (62), pätnásť rokov, už je aj hrdým vlastníkom občianskeho preukazu a úspešne ukončil základnú školu. Jeho mama na Instagrame zdieľala fotku, kde stoja spolu a Paul Henry má na bielej košeli šerpu s nápisom Absolvent 2023/2024. Z malého chlapca s okuliarmi vyrástol vysoký štíhly dospievajúci muž, prevyšujúci mamu takmer o hlavu. A skutočne rázne zmenil imidž.

​Pred dvomi týždňami sa Daniela Peštová ukázala na 40. ročníku finále súťaže krásy Schwarzkopf Elite Model Look 2024 v pražskej O2 aréne namiesto partnera Paľa Haberu až s dvomi fešákmi po boku. Boli to jej vydarení synovia Yannick (27) a Paul Henry (15). Bolo vidno, že je im svet módy blízky. Starší zvolil nevšedný outfit s pirátskou šatkou na hlave, jeho mladší brat mal na hlave krátky zostrih vlasov s ofinkou a tvár mu zvýraznili tmavé okuliare. S vlasmi ale urobil Paul Henry odvtedy ďalší experiment a šiel takmer dohola.

"Predvčerom sa takto vrátil domov a ja som ho skoro nespoznala," zverila sa Daniela na jej instagramovom profile. Jej synáčik totiž išiel takmer dohola a na očiach mu nechýbali tmavé okuliare. Hoci je Peštová vysoká, prerástol ju mladší syn takmer o hlavu. "Jedna životná kapitola uzavretá. Môžete mi prosím niekto vysvetliť, prečo ten čas tak letí!?" položila pod spoločnou fotkou rečnícku otázku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Ako všetky mamy, aj Daniela vníma svoj vek najmä podľa toho, ako vyrastajú a zrejú jej deti. Paul Henry je jej najmladší potomok a donedávna bol rodinným maznáčikom. Jej početné sledovateľky s ňou hneď zarezonovali, ako to bolo vidieť v ich komentároch. "To je Paul? To vážne? Účes ho zmenil, je vysoký a ja som mala pocit, že je to ešte taký malý chlapec," dala najavo jedna z nich prekvapenie. "Neverím! To kedy tak vyrástol!" skonštatovala prekvapene iná. "Strašne to letí a čím ďalej rýchlejšie, mám pocit," povzdychla si ďalšia. Daniele však čas zatiaľ na kráse nič neubral. Doteraz je aj v zahraničí žiadanou modelkou a pri pohľade na jej synov by človek povedal, že by pokojne mohli mame na móle robiť aj garde.

Najčítanejšie