Polojasno
19°
Bratislava
Miloslav
3.7.2024
Taký nákup neplánovala! Nele Slovákovej strhli za tenisky z účtu 26 tisíc eur!
Zdielať na

Taký nákup neplánovala! Nele Slovákovej strhli za tenisky z účtu 26 tisíc eur!

Archívne video

Aj keď brnenská sexi kráska, influencerka Nela Slováková (34), ktorá sa preslávila ako účastníčka reality show Hotel Paradise, veľmi rada šokuje, teraz konečne niečo šokovalo aj ju, a nie práve pozitívne. Keď zistila, akú sumu jej stiahli z účtu za značkové tenisky, ktoré si objednala cez internet, takmer sa jej zastavilo srdce. Aj pri jej príjmoch to už bola privysoká suma, ostáva jej veriť, že jej peniaze vrátia späť.

​Zdalo by sa, je už všetko vyriešené súdiac podľa úsmevov influencerky a zdatnej obchodníčky Nely Slovákovej, keď sa na svojom instagramovom profile zverila s jej šokujúcou príhodou. V momente, keď musela riešiť, prečo jej stiahli desaťnásobne vyššiu sumu za tenisky, ktoré si objednala cez internet, jej však všetko jedno iste nebolo. Za jej obľúbené tenisky značky Dior bola síce ochotná zaplatiť 26 tisíc, ale českých korún a nie eur. Okamžite sa pustila to zisťovani, čo sa to udialo a či svoje peniaze ešte uvidí.

"Išla som si objednať topánky, tenisky. Mám ich hrozne rada a už ich prestali vyrábať a sú to Dior tenisky," uviedla Slováková. Veľmi ju potešilo, keď uvidela na internete ponuku a dlho nad ňou nepremýšľala. "Šla som na stránku, objednala som ich a stáli 26 tisíc korún. Zaplatila som kartou, keď som stála na semafore. Zmačkla som to tlačítko, že zaplatím. A ukázalo mi to, že objednávka bola odoslaná, potvrdená a zaplatená," opísala Nela bežný nákup na internete.

Nela miluje luxus a rada to aj ukazuje:

Instagram/NS

O chvíľu však prišiel šok. "Hore vám potom vybieha, že to bolo zaplatené a strhlo peniaze a z karty to ozaj odčítalo. A mne to strhlo 648 tisíc českých korún, 648 a tri nuly, tri štvrte milióna," rozhorčovala sa nad sumou v prepočte 26 tisíc eur namiesto očakávanej tisícky. "Na stránkach Dioru bol asi error. Takže som volala do londýnského Dior store, nech mi vrátia peniaze. Čakala som na telefóne, potila som sa, až mi pán povedal, že vidí pripísanú čiastku 26 tisíc eur, takže dúfam, že mi to čo najskôr dôjde späť," ukončila Nela túto svoju neblahú skúsenosť s internetovým obchodom. Ktovie, či ale prosto neprehliadla zvolenú menu, tým sa už dravá influencerka isto nepochváli.

Pre ženu

Najčítanejšie