Polojasno
19°
Bratislava
Miloslav
3.7.2024
Po odhalení správ s kráskami to už povedala jasne! Ľutuje, že Dopitu nekopla do zadku už skôr!
Zdielať na

Po odhalení správ s kráskami to už povedala jasne! Ľutuje, že Dopitu nekopla do zadku už skôr!

Zdroj: Instagram/AH

Je veľmi otázne, ako zvládne Agáta Hanychová (39) ďalší škandál v jej pestrom zozname mužov, obzvlášť preto, že sa jedná o jej súčasného manžela Mirka Dopitu (40). Ako sa ukázalo, nielenže mu iba vlani vypršala päťročná podmienka za distribúciu drog, ale pokračuje aj vo svojom ľahkovážnom prístupe k partnerkám. Iste mu nemožno uprieť šarm, ten ale, ako sa zdá, rád zneužíva. Potvrdzuje to aj jeho korešpondencia s viacerými ženami.

​Téma nevery nie je neznáma ako Agáte Hanychovej, tak zrejme aj všetkým mužom z jej bohatého života. Veľmi rada sa nimi chválila aj na jej instagramovom profile. Po mnohých flirtoch po jej rozvode s hercom Jakubom Prachařom chcela zrejme už konečne zakotviť u mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa, s ktorým po sotva   mesačnom vzťahu počala dieťa. Ani to je však nevyšlo a vrhla sa po hlave opäť do vzťahu s otcom jej syna Kryšpína, Miroslavom Dopitom. Iba zhruba po troch mesiacoch sa zasnúbili a vzápätí sa stali aj manželmi.

Mirek s exmanželkou Terezou:

Instagram/MD

​Ako sa však nedávno prevalilo, vernosť nie je Dopitova silná stránka. Napriek oficiálnym záväzkom k Agáte, pokračoval aj v šteklivých správach s istou Simonou a tá nemala byť jedinou. S touto informáciou prišla na jej podcaste kontroverzná plastiková kráska Eva Feuereislová, s ktorou Mirek tiež roky udržiaval kontakty. Tá ho teraz nešetrí a o ich intímnej korešpondencii bez váhania informuje. Priamo oslovila aj jeho exmanželku Terezu Halodovú, pri ktorej Dopita otvorene flirtoval a vyzerá to aj ja neveru. Feuereislová poslala Tereze veľmi pikantnú správu, ako sa Mirek veľmi dožadoval krátko po ich sobáši stretnutia s ňou, so silne erotickým podtónom.

Eva je poriadne kontroverzná kráska, ktorú by už po plastikách nikto ani nespoznal:

Od Terezy chcela Eva zistiť viac aj o jeho odsúdení za distribúciu drog viac, ona sa však k tomu vyjadrovať nechcela. Veľa ale naznačila jej poznámka, že keby vedela o jeho korešpondencii so ženami, "mohla som Dopitu kopnúť do zadku už skôr". Feuereislová sa v jej podcaste o kontroverzných témach z českého šoubiznisu rada zahrala na moralistku a nadhodila tému: "Agáta si ho brala v dobe, keď bol v podmienke. Odsúdený drogový díler uspáva dcéry Jakuba Prachařa a Jaromíra Soukupa... čo na to asi oteckovia povedia." Agáta sa rázne odmieta vyjadrovať k jej tvrdeniam, niet ale pochýb, že s Dopitom na tú tému absolvovala aj vážne rozhovory. Zatiaľ to ustáli.

Instagram/EF

Najčítanejšie