Jasno
18°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Hviezda Pelíškov čaká prvé bábo! Stihne to tesne pred štyridsiatkou!
Zdielať na

Hviezda Pelíškov čaká prvé bábo! Stihne to tesne pred štyridsiatkou!

Kto by nepoznal už priam kultový film Pelíšky. Medzi hlavnými detskými postavami bola aj Uzlinka, ktorú si zahrala vtedy detská herečka Silvie Koblížková (39). Neskôr sa ešte objavila v seriáloch Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy. Do hrania v seriáloch sa jej však veľmi nechcelo, a tak sa rozhodla pre prácu produkčnej. Herectvo však v rodine zostalo, za manžela má herca Jiřího Maryšku (44), s ktorým čakajú na jeseň svojho prvého potomka.

​V talkshow Na kafeečko si Silvie Maryško zaspomínala na nakrúcanie Pelíškov a prezradila aj to, prečo s herectvom skončila. No čo nepochybne zaujalo ešte viac, bolo priznanie, že s manželom Jiřím Maryškom čakajú prvého potomka. "Keď som to doma oznámila, prišlo, samozrejme, nadšenie. Niežeby sme to plánovali a riešili, to nie, ale keď sme sa pred necelými 2 rokmi brali, hovorili sme si, že to k tomu speje," zverila sa nastávajúca mama.

"Nakoniec sa mi aj podarí porodiť do 40. narodenín, čo som si hovorila, že by bolo fajn stihnúť. Jubileum oslávim po šestonedelí," skonštatovala spokojne Silvia. "Tešíme sa a zároveň sme zvedaví, aké to bude," dodala v očakávaní. Termín pôrodu je vyrátaný na významný dátum. "My sme takzvaní 'havloidi', ako sa hovorí, a máme aj termín 17. novembra. Všetci známi hovorili, že si to Jirka určite plánoval. Takže pôvodne to mal byť Ferdinand, ako Ferdinand Vaněk. Potom prebehlo trochu prekvapenie a vyšla Františka. Chceli sme poznať pohlavie, aby sme sa na to pripravili," prezradila aj tento detail, ktorý ostáva medzi známymi osobnosťami často v utajení.

Manželstvo s hercom Jiřím Maryškom uzavreli v roku 2022 iba krátko po tom, čo spolu začali chodiť. "Nikdy som nechodila s hercom, hovorila som si, že nie som blázon. No a potom som si Jirku vzala, ale on je taký iný herec, neprežíva sa, čoho som sa u hercov bála, to on tak nemá. Je strašne vtipný a je to krásne," prejavila Silvia nadšenie z jej manžela a je jasné, že hoci im možno trvalo dlhšie, kým sa našli, nepochybujú, že to stálo za čakanie.

Najčítanejšie