Skoro jasno
23°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Po zavraždenej českej speváčke ostali tri malé siroty. Jej sestra jasne povedala, čo s nimi bude!
Zdielať na

Po zavraždenej českej speváčke ostali tri malé siroty. Jej sestra jasne povedala, čo s nimi bude!

Zdroj: instagram/VVB

Tragická smrť Victorie Velvet Blyth (†40) a jej manžela, Davida Thomasa Blytha (†53) urobila z ich troch detí siroty. Vďaka majetku rodičov sú do budúcnosti finančne zabezpečené dobre, ale keďže sú ešte neplnoleté, mohli by skončiť v detskom domove, ak by sa ich neujal nikto z blízkych. Našťastie, ostanú medzi svojimi, Victoria mala dve sestry a jedna z nich, Alexandra, sa rozhodla o svojich synovcov a neter, Davida (14), Annabelle (10) a Zacharyho (4), postarať.

​V rodine českej speváčky s umeleckým menom Victoria Velvet a škótskeho podnikateľa s naftou Davida Thomasa Blytha sa páru postupne narodili tri deti. Najmä David si mal priať veľa detí, no manželke s nimi veľmi nepomáhal. Kvôli jeho biznisu s ropou stále cestoval po svete, často ho doma nevideli aj niekoľko týždňov. Victoria sa preto nemohla venovať naplno svojej speváckej kariére a napätie rástlo. Keď v roku 2019 jej manžel rozbehol biznis v Ankare, presťahovala sa tam aj s deťmi, aby bola rodina pokope a narodil sa im synček Zachary.

Ako Victoria priznala, ich vzťah s manželom bol veľmi hektický, často sa vraj hádali najmä kvôli jeho neverám. "Viky dokonca žartom hovorila, že drámy miluje a je to korenie ich vzťahu," povedala jej kamarátka, no na takú drámu, akou bola osudná posledná, zrejme ani nepomyslela. Hádku, pri ktorej padli smrtiace výstrely, počuli aj ich tri deti. Keď sa šiel na rodičov pozrieť najstarší David, našiel ich bez známok života a zavolal políciu. Podľa jednej verzie si mal David prečítať správy, kde Victoria písala kamarátke, že od neho odíde aj s deťmi do Prahy a začal ju s tým konfrontovať. Došlo k hádke, pri ktorej David zastrelil Victoriu a potom aj seba.

Victorii sa v Česku darilo, obetovala kariéru rodine:

Ako sa zistilo na katastri, Victoria si pred pár rokmi, keď prišla na manželovu neveru s jeho asistentkou, kúpila na svoje meno dva spojené byty v Prahe na tej najlepšej adrese, píše Blesk.cz. S manželom vlastnili v Prahe aj krásny veľký dom. Ktovie kam sa chcela s deťmi vrátiť na prázdniny. Po prevezení jej tela do Prahy a pohrebe, bola pochovaná do rodinnej hrobky vedľa otca. O deti sa bude starať jej sestra Alexandra. "Moja krásna sestra. Chýba nám tvoja prítomnosť! Bola si tak milovaná, navždy si ťa budeme pamätať ako anjela, ktorým si bola! Žiješ v našich srdciach, cítim tvoju prítomnosť. Postarám sa, postaráme sa o tvoje deti. Milujem ťa, môj Kacafírku," odkázala Alexandra sestre do neba a v týchto ťažkých dňoch je jedinou pozitívnou vecou azda len to, že deti neostanú opustené.

Najčítanejšie