Polojasno
24°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Infarkt u 5-ročného dieťaťa? Česká herečka rieši trpkú diagnózu synčeka!
Zdielať na

Infarkt u 5-ročného dieťaťa? Česká herečka rieši trpkú diagnózu synčeka!

Zdroj: Instagram/KG

Spokojný život úspešnej herečky, speváčky a tanečnice Karolíny Neuvirthovej Gudasovej (31) poriadne narušil zdravotný stav jej syna Marka (5). Je leto, iste by rád šantil vonku, bráni mu v tom ale noha v sadre. Ustarostená mama Karolína prezradila jeho diagnózu, ktorá znie skutočne hrozivo - infarkt kosti.

​Láska k pohybu je v rodine sympatickej Karolíny Neuvirthovej Gudasovej na poprednom mieste. Jej otec je bývalý hokejový obranca Leo Gudas, brat je elitný obranca v NHL Radko Gudas a donedávna s ním hrával v NHL hokej ako brankár aj jej manžel Michal Neuvirth. Ona sa od detstva venovala krasokorčuľovaniu, neskôr tancu, hudbe a spevu. Stala sa z nej známa muzikálová herečka a už v roku 2015 získala cenu Thalie za mimoriadny výkon v muzikále Probuzení jara. Navyše spolu s kolegom vytvorili dvojicu Karol a Kvído a ich pestrá šou je plná pesničiek pre deti.

Počas leta sa chystajú účinkovať na festivaloch po celom Česku, ale ešte v apríli Karolína spomínala v rozhovore pre časopis Maminka, že plánujú s manželom aj rodinné výlety po Česku. "V lete je tu krásne a je skoro až škoda jazdiť niekam preč. Milujeme túry po horách a cyklistiku, takže máme v pláne vyrážať na také kratšie dovolenky," plánovala ešte pred pár týždňami. To už ale celkom neplatí, Karolína má obavy o syna Marka, ktorý má problém s nohou. "Nespadol, prestala sa mu vyživovať kosť, musíme počkať, až dorastie. Dostal sadru a potom ho čakajú rehabilitácie," povedala pre Super.cz.

Karolína a jej brat sú v Česku veľké hviezdy:

Diagnóza znie veľmi nepekne - infarkt kosti, našťastie v porovnaní s infarktom srdca ide o značne menej hrozivý prípad. Rehabilitácie už majú zabezpečené u kamarátov, ktorí si otvorili fyzio kliniku. Svojho syna musí zatiaľ nosiť v náručí, ale niekedy zvláda chôdzu aj sám za pomoci bariel. "Má nechodiacu sadru. Buď ho nosím, alebo má barle. Nemôže hrať futbal, hokej, tenis, tak hrá playstation," posťažovala sa herečka. Jej manžel má zas dlhodobé problémy s bedrami, kvôli čomu musel prestať hrať v NHL. Nepomohla mu ani operácia. S hokejom ale neskončil, trénuje mladé hokejové talenty. Možno bude v rámci rodinnej tradície hokejistom aj ich syn, len sa mu musí dať do poriadku kosť na nohe.

Najčítanejšie