Jasno
15°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Je z nej trojnásobná mama! Hviezdna herečka porodila ako 45-ročná!
Zdielať na

Je z nej trojnásobná mama! Hviezdna herečka porodila ako 45-ročná!

Dala si predčasne ten najkrajší darček k narodeninám! Známa hollywoodska herečka a producentka Mindy Kaling, ktorá v pondelok oslávila 45 rokov, pri tej príležitosti svetu prezradila, že sa jej už vo februári narodila dcérka Anne. Po dcére Katherine (6) a synovi Spencerovi (3) je to jej tretí potomok, pri ktorom sa jej podarilo tehotenstvo aj pôrod utajiť. Dokonca úspešne utajuje aj meno ich otca. Radostnú novinu zdieľala na Instagrame spolu s fotkou jej dvoch starších detí, ako zbožne pozerajú na svojho nového súrodenca.

​Hviezda zo seriálu The Office, Mindy Kaling, opäť prekvapila fanúšikov odhalením, že už vo februári privítala na svet svoje tretie dieťa. Urobila tak presne na svoje 45. narodeniny. V jej príspevku na Instagrame sa stručne vyjadrila k voľbe udržať všetky svoje tehotenstvá v tajnosti. "Mám to šťastie, že žijem na mieste, kde som to mohla urobiť sama, na vlastnej časovej osi. Ďakujem za všetky priania k narodeninám!" odkázala fanúšikom.

V príspevku ďalej stálo: "Koncom februára som porodila svoju dcéru Anne. Je to ten najlepší darček k narodeninám, aký som si kedy dokázala predstaviť. Keď idú veci ťažko, vždy, keď sa prikloním k cynizmu, moje tri deti sú skvelou pripomienkou čistej radosti v mojom živote," pokračovala. Reese Witherspoon, s ktorou Kaling spolupracuje na dlho pripravovanej tretej časti filmu Pravá Blondínka, jej nato odkázala v komentári: "Krásne povedané." Gratulácie Mindy poslali medzi inými aj John Legend či Julianne Moore. Mindy Kaling jej prvé tehotenstvo s Katherine prezradila štyri mesiace pred pôrodom počas jej vystúpenia v relácii Today. Celkom utajila druhé tehotenstvo aj pôrod. Až v októbri 2020 oznámila v The Late Show With Stephen Colber, že už porodila syna Spencera.

Mindy zažiarila ako Kelly v kultovom seriáli The Office:

Mindy Kaling sa vždy snažila udržiavať svoju rodinu v súkromí. Dbá na to, aby neodhalila tváre detí na sociálnych sieťach a nikdy sa verejne nevyjadrila ani k otázke, kto je ich otec alebo ako boli počaté. Mnohí jej fanúšikovia začali špekulovať, že ich otcom je jej dlhoročný priateľ a spolupracovník BJ Novak. "Neprekáža mi to," povedala Kaling na tieto klebety. "Je krstným rodičom oboch mojich detí – a majú skvelý vzťah – zatiaľ tieto fámy vôbec neovplyvnili moje šťastie, neovplyvnili moje deti, ani BJ. Som jediný rodič, ktorého moje deti majú...," dodala a je z toho pomerne zjavné, že Mindy muža na splodenie detí nepotrebuje, len jeho "materiál". 

Najčítanejšie