Polojasno
20°
Bratislava
Diana
1.7.2024
A bola svadba..! Sympatický herec už našiel svoju vyvolenú a povedali si ÁNO!
Zdielať na

A bola svadba..! Sympatický herec už našiel svoju vyvolenú a povedali si ÁNO!

Zdroj: instagram/TR

Hviezda z filmu Láska nebeská, ale napríklad aj zo seriálu Dámsky gambit, herec Thomas Brodie-Sangster (34) sa oženil s herečkou Talulah Riley (38). Sobášny obrad prebehol v kostole v Hertfordshire. Svadba sa konala v romantickom duchu, z kostola sa manželia odviezli na koči. Nevesta mala bielu svadobnú róbu so závojom a ženích modré sako s vestou s kvetinovým vzorom.

​Počas romantického svadobného obradu v kostole svätého Juraja v Anstey v Hertfordshire žiarili nevesta aj ženích šťastím. Na fotkách v The Sun sa novomanželia držali za ruky a rozdávali úsmevy na všetky strany, keď kráčali špalierom z kostola ku kočiaru a hostia na nich hádzali konfety. Riley bola krásna v bielych saténových šatách so širokou sukňou a dlhým čipkovaným závojom, ženíchovi svedčil modrý oblek s kvetovanou vestou.

Dvojica si spolu údajne kúpila kaštieľ, ako sídlo pre ich budúcu rodinu. Pre Riley to bol už tretí sobáš, pričom dvakrát sa vydala za miliardára Elona Muska. S Thomasom Brodie-Sangsterom sa prvýkrát stretla na scéne počas nakrúcania filmovej drámy Sex Pistols o slávnej kapele. Thomas stvárnil manažéra Malcolma McLarena a Talulah módnu návrhárku Vivienne Westwood, pričom títo dvaja tvorili aj v skutočnom živote búrlivý pár. Prvé klebety o randení Talulah a Thomasa začali v auguste 2021 po tom, čo ich videli, ako sa držia za ruky v Londýne. Vo februári 2022 už spolu kráčali po červenom koberci na slávnostnom večeri udeľovania filmových cien Britskej akadémie. V júli 2023 oznámili svoje zasnúbenie.

Pripomeňte si malého Thomasa v jednej z najobľúbenejších vianočných komédií:

Brodie-Sangster sa preslávil najmä vďaka úlohe milovaného syna Sama v romanci Láska nebeská z roku 2003. Riley si už v roku 2005 zahrala Annabel Fritton vo filme St Trinian’s, ale najväčší záujem verejnosti vzbudila jej vzťahom so zakladateľom Tesly a SpaceX Elonom Muskom. Prvýkrát sa zosobášili v roku 2010, ale po dvoch rokoch sa rozviedli. Svoj vzťah obnovili a znovu sa zosobášili v roku 2013, no v roku 2016 sa opäť rozviedli, pričom ani jedno z 12 Elonových detí nemal so svojou dvojnásobnou manželkou. Majú však doteraz veľmi pekný vzťah, a keď vlani Talulah oznámila, že sa zasnúbila s Thomasom, Elon jej tweetoval: "Gratulujem!" Snáď jej manželstvo s Brodie-Sangsterom vydrží až do konca ich života.

Najčítanejšie