Polojasno
21°
Bratislava
Diana
1.7.2024
Dopita to už povedal otvorene a priamo pred Agátou! Jej reakcia svedčí o probléme!
Zdielať na

Dopita to už povedal otvorene a priamo pred Agátou! Jej reakcia svedčí o probléme!

Archívna reportáž

Hanychová sa stihla za pár mesiacov rozísť, aj vydať

Po odhalení flirtov Mirka Dopitu (40) sa zdá, že sa to u manželky Agáty Hanychovej (39) snaží vyžehliť. Musela to byť pre ňu riadna rana, keď si prečítala jeho korešpondenciu s kontroverznou kráskou Simonou, s ktorou ju vraj podviedol už aj počas jej tehotenstva s ich synom Kryšpínom. Ako sa ukázalo, písal si s ňou ešte donedávna a údajne nemala byť jediná. Ani nečudo, že Agáta si aktuálne drží trochu odstup.

​Atraktívne mamičky a šoubizové tváre, Agáta Hanychová a Ornella Koktová, slávia so svojím podcastom poriadny úspech, ktorý im vynáša tisíce eur mesačne. V pozadí ich úspechu stoja ale aj ich manželia, Mirek Dopita a Josef Kokta, ktorí sa zatiaľ musia postarať o chod domácnosti. Hoci je Mirek v tomto smere ešte neskúsený, snaží sa. Agáta oceňuje najmä jeho pekný vzťah k jej dvom dcéram aj ich synovi.

"Ja deti milujem, mám ich fakt strašne rád. Baví ma tá ich bezprostrednosť a tie pocity, ktoré z nich vychádzajú," vyznal sa Mirek s tým, že ho to ale na druhej strane aj veľmi unavuje. Agáta spomenula nedávno na Instagrame, že to bol ale práve Mirek, ktorý si všimol ako má Agáta naložené. "Keď už tvoj manžel vidí, že padáš na hubu," pripísala k záberu s kvetinami, ktorými ju obdaroval. Všetko sa zdalo byť dokonalé až kým nevyšlo najavo Dopitovo dopisovanie si s inými ženami. No aj z toho dokážu Agáta a Ornella vyťažiť a pozvali si ich manželov, aby sa vyjadrili k nevere. "To, že sme zrazu pokojní je preto, že sme našli tú pravú, ktorá nás usadila. Nepotrebujeme hľadať iné vône a pohyby... potom zistíme, že to bolo síce zaujímavé, ale celkom zbytočné," prehlásil skúsený Kokta a Mirek pritakal.

"Každý sa vyvíja, mladý muž sa hľadá, stále si chce niečo dokazovať a spoznávať nové veci. Postupom času ale zistí, že jeho základné priority sú mať niekoho rád, mať ženu, ktorá na neho doma čaká," prekvapil Dopita. No potom to ešte korunoval vyhlásením o rozširovaní rodiny: "Ja chcem určite ďalšie dieťa". Agátina reakcia ale prišla ako studená sprcha: "Ja určite nie, v tomto sa fakt nezhodujeme. Fakt určite nechcem, nikdy." Mirek sa ale nedal a pridal poriadne silné vyznanie: "Keď niekoho miluješ, tak s ním samozrejme chceš mať deti. Takže odpovedám áno, chcem". Aj keď ďalšie dieťa Agáta už veľmi v pláne nemala ani doteraz, celkom to nevylučovala. No aj z reakcie sa zdá, že zrejme mu zatiaľ nevie odpustiť jeho flirtovanie poza bučky a asi by neriskovala ďalšie dieťa s mužom s neistou budúcnosťou.

Najčítanejšie