Jasno
22°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Agáta sa rozparádila a priznala všetko! Divoká noc s Jágrom neostala utajená!
Zdielať na

Agáta sa rozparádila a priznala všetko! Divoká noc s Jágrom neostala utajená!

Archívna reportáž

Pre Agátu Hanychovú (39) sa stali sociálne siete priam zlatou baňou. Po po pokusoch na Youtube prišiel mega úspech na Instagrame, a teraz sa rozhodla skúsiť šťastie aj na platforme HeroHero s podcastom Agáta a Ornella a vyplatilo sa jej to. S jedlom rastie chuť, ako sa hovorí, a tak najnovšie na HeroHero začala viesť s bratom Vincentom Navrátilom (27) podcast o klebetách zo sveta celebrít. Začali hneď zostra, Agáta si zaspomínala na svoje horúce chvíľky so známymi tvárami šoubiznisu i športu.

​O búrlivom živote Agáty Hanychovej sa od jej osemnástich rokov, keď sa stala českou vicemiss, popísalo už veľa. Najväčším zdrojom informácií bola ona sama, najmä keď si založila účet na Instagrame. Chcela sa stať českou Paris Hilton, a tak trochu sa jej to aj podarilo. Zdá sa, že jej neprekáža, ako vníma verejnosť jej odhaľovanie súkromných záležitostí, podstatné je, že to vynáša. Na jej instagramovom profile pravidelne informovala aj o jej nových chlapoch po rozvode s hercom Jakubom Prachařom. Vystriedala ich skutočne dosť.

Nemálo ich bolo ale aj pred jej manželstvom s Prachařom, ba čosi aj počas neho. Krátko po tom, čo sa stala vicemiss, sa zoznámila aj s hviezdnym hokejistom Jaromírom Jágrom (51). Práve o noci s ním sa rozhodla porozprávať v podcaste s bratom Vincentom Navrátilom. "Šli sme z nejakého baru v mojom popísanom aute. Nešli sme na hotel, pretože som vtedy musela byť do nejakej hodiny doma a tiež nie som žiadna ku*va! Vzala som ho preto k mame domov, pretože to mal ďaleko a aby si nemusel platiť taxík. Spali sme u Stropnického v izbe a vyvalili sme mu dvere!" prezradila poriadne pikantný príbeh.

Agáta sa neostýcha prezradiť čokoľvek, aj v tomto rozhovore:

Jej mama Veronika Žilková to už pred časom spomínala v rozhovore pre Blesk. "Agáta mi o tej nočnej návšteve povedala po pár dňoch, keď som na ňu udrela, prečo sú rozbité balkónové dvere a na streche polámané a rozšliapané škridle," zverila sa Veronika s tým, že bola poriadne šokovaná exkluzívnou návštevou. "Jágr bol u nás a ja som ani nemala povysávané," povedala so smiechom herečka. Pre Agátu to ale nebol jediný zážitok s hokejistom, v minulosti randila aj s Jiřím Hudlerom, ale aj s futbalistom Martinom Feninom a športovec bol aj jej súčasný manžel, Mirek Dopita.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

V podcaste s bratom ale Agáta priznala aj aférku s Leošom Marešom, či Vojtom Dykom, nielen kamarátom jej exmanžela Jakuba Prachařa, ale aj jeho kolegom z kapely. V dobe, keď bola s Prachařom ešte len kamarátka, šli spolu s priateľkou na jeho koncert s kapelou Nightwork. Do oka jej padol Dyk, pozdávala sa jej jeho výška, keď by mohla nosiť aj podpätky. "Bozkávala som sa s Dykom a Chymčáková bola na izbe s Prachařom. Ja som sa potom ale rozhodla, že Kubo je milší. Vojto je hrozne nafúkaný," zdôvodnila svoj výber, ktorý sa skončil svadbou aj dieťaťom. Nepochybne je ešte mnoho mien v Agátinom zozname, celebritou je nepochybne aj otec jej tretieho dieťaťa, Jaromír Soukup, no iste je tam aj kopa neznámych mien.

Najčítanejšie