Oblačno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Nemala to byť vražda, ale samovražda? Prípad zavraždenej českej speváčky sa zamotáva!
Zdielať na

Nemala to byť vražda, ale samovražda? Prípad zavraždenej českej speváčky sa zamotáva!

Zdroj: Instagram/VV

Aj keď obe telá manželov Victorie Velvet (†40) a Davida Thomasa Blytha (†53) boli už vydané z tureckej Ankary do ich domovských krajín, Česka a Škótska, stále nie je jasné, či sa jednalo o ich vraždu a samovraždu, alebo len o dvojnásobnú vraždu, teórií je niekoľko. Predtým, ako ich našiel bez známok života ich najstarší potomok, syn David (14), počul aj s jeho mladšími súrodencami Annabellou (10) a Zacharym (4), že sa pohádali. Najnovšie sa počíta aj s verziou, že išlo o nešťastnú náhodu.

​V prípade nečakaného skonu českej speváčky Victorie Velvet sa v médiách najskôr objavila správa, že ju zavraždil jej manžel David Thomas Blyth po tom, čo našiel v jej mobile obsah, ktorý ho rozčúlil. Zdá sa, že to ale mohlo byť aj celkom inak, podľa informácií zdrojov Expres.cz malo dôjsť medzi manželmi k hádke, keď David nechtiac strčil do Victorie, pričom mala z jeho zbrane mimovoľne vystreliť guľka, ktorou ju usmrtil. Predtým sa jej mal ale s touto zbraňou demonštratívne vyhrážať, že spácha samovraždu. A po skone manželky to aj zrealizoval.

Osudová chvíľa mohla údajne nastať v momente, keď mala Victoria manželovi pohroziť, že ho opustí. Napokon tomu nasvedčovalo aj to, že sa chystala na prázdniny s deťmi do Prahy, kde si v tej najluxusnejšej ulici pred časom kúpila až dva byty. Do Ankary sa na základe jej e-mailových správ kamarátkam už viac vrátiť nemienila. To sa mal jej manžel dočitať, keď sa rozhodol prezrieť jej správy. Z jej strany, podľa jej právnika, k žiadnej nevere nedošlo. O neverách svojho manžela sa ale Victoria zmieňovala neraz. Práve preto ho chcela aj s deťmi opustiť.

Victoria sa v minulosti pokúšala aj o spevácku kariéru:

Victoria sa raz kamarátke, ako tá prezradila, žartom zdôverila, že "drámy miluje a je to korenie ich vzťahu," no zrejme to už začalo byť pre ňu s neverami manžela neúnosné, keď plánovala odchod aj s deťmi do Prahy. "Kto mohol tušiť, že toto rozhodnutie ju bude stáť život a z troch detí urobí siroty... Po tom, čo som čítala, som presvedčená, že sa začali hádať kvôli esemeskám, ktoré písala kamarátkam a v afekte jej ublížil," myslí si jej kamarátka. Turecká polícia ale prípad vyšetruje aj s možnosťou, že šlo o dvojnásobnú vraždu, kde mohol zohrávať rolu fakt, že David sa pohyboval v konkurenčne náročnom ropnom biznise.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????.?? (@extra.cz)

Najčítanejšie