Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Brzobohatý to prestrelil! Jeho Daniele praskli nervy a nahučala na neho rovno na pódiu!
Zdielať na

Brzobohatý to prestrelil! Jeho Daniele praskli nervy a nahučala na neho rovno na pódiu!

Archívna reportáž

Medzi spoločensky najaktívnejšie páry patria v Česku aj manželia Brzobohatí. Kdekoľvek sa objavia, vzbudzujú pozornosť. Tvoria pekný pár a nedajú sa prehliadnuť aj vďaka Danielinej výške. Keď si dá topánky na podpätkoch Ondřeja prevyšuje takmer o pol hlavy. Obaja majú ale zmysel pre humor, aj sa radi navzájom doberajú. Diváci ale ostali trochu v pomykove, keď na manžela prednedávnom nakričala na charitatívnom koncerte, kde obaja vystupovali.

​Na svoju prehnanú reakciu počas charitatívneho koncertu pre pacientov s amyotrofickou laterálnou sklerózou si zaspomínala Daniela Brzobohatá v talkshow Na kafeečko. "Bola som pekelne nervózna. Ten večer som hlavne moderovala, ale potom sme sa dohodli, že by bolo fajn, keby som tam tiež zaspievala. Je to večer pre pacientov, mám ich všetkých veľmi rada a rad z nich poznám osobne. Spievanie na verejnosti ma hrozne stresuje, pretože naozaj nemám trénovaný hlas, ale pokiaľ to pacientov poteší, tak to rada urobím," prezradila okolnosti, za ktorých je ochotná ísť mimo komfortnej zóny.

"Ako speváčka som tiež veľmi obmedzená, mám rozsah asi päť tónov a pesničiek v piatich tónoch tiež veľmi nie je," smiala sa sebakriticky na svojom "talente". Napriek tomu sa snažila vyhovieť Ondřejovi, aby zaspievala, no nebolo jej všetko jedno, aj keď je na vystupovanie pred obecenstvom zvyknutá. "Prišla som na pódium a Ondro videl, ako strašne som vynervovaná. Preto si myslel, že keď bude mať nejakú tú historku, tak ma rozohreje a bude to bezchybné," opísala situáciu na pódiu.

"Nakoniec som na neho na tom pódiu nakričala, nech už začne hrať, pretože inak sa pre tú nervozitu zožeriem. Pre mňa sú to hrozné nervy. Môj hlas nie je trénovaný, takže nikdy neviem, či mi niekde preskočí alebo nepreskočí," ospravedlňovala Daniela svoju neprimeranú reakciu, ktorá prekvapila aj jej manžela, no najmä divákov, keď zneisteli, či ide o vtip alebo nie. Obvykle je to vraj ale najmä Ondřej, kto zvykne byť hysterický, Daniela nemá rada hádky. "Keď mám pocit, že by som povedala, čo by ma o desať minút mrzelo, tak radšej mlčím, a ako má proti sebe tú mlčiacu Danielu, tak sa dokáže sám vytočiť," zverila sa sympatická moderátorka pred časom s manželským momentom, kde na seba narážajú dve rozdielne povahy. Ale ako sa zdá, zatiaľ im to aj tak perfektne klape.

Najčítanejšie