Jasno
25°
Bratislava
Beáta
28.6.2024
Fotka, ktorá láme srdce! Nevyliečiteľne chorý Willis v objatí s manželkou, jej slová dojímajú!
Zdielať na

Fotka, ktorá láme srdce! Nevyliečiteľne chorý Willis v objatí s manželkou, jej slová dojímajú!

Archívna reportáž

Ubehli už vyše dva roky od smutného vyhlásenia rodiny hviezdneho herca Brucea Willisa (69), že kvôli demencii končí s hereckou kariérou. Neskôr lekári upresnili, že trpí frontotemporálnou demenciou (FTD). Postupom času prichádzal nielen o pamäť a vnímanie, ale strácal aj reč. Jeho manželka Emma Heming Willis (46) to prežíva ťažko, ale snaží sa mu spolu s ich dcérami, ale aj jeho dcérami z prvého manželstva, ako aj s exmanželkou Demi Morre, jeho život spríjemňovať čo najviac.

​Manželka Willisa pravidelne zdieľa na sociálnej sieti svoje strasti aj radosti, ktoré s ním prežíva počas jeho postupujúcej demencie. Považuje za dôležité, aby ľudia videli všetky stránky života s týmto ochorením, aj keď ju to veľmi bolí. Keď prednedávnom oslávili 15. výročie ich sobáša, napísala na Instagram: "Máme dve bystré, zábavné a zdravé dcéry. Máme rodinnú jednotku, ktorá je postavená na vzájomnom rešpekte a obdive. A jednoducho, milujem a zbožňujem muža, ktorého som si vzala. Som taká hrdá na to, čo máme a pokračujem v tom."

Ako býva zvykom, na blahoprianí ku Dňu otcov sa podieľali obe manželky a ich deti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Veľmi dojemne pôsobí aktuálne zdieľaná fotografia, kde nežne objíma Brucea, ktorý leží v posteli. "Láska nadovšetko a za všetkých okolností," napísala dojímavé slová v jej odkaze na Instagrame. Neraz priznala, ako náročné je pre celú rodinu zvládať emócie v prípade premeny kedysi obdivovaného filmového akčného hrdinu, vtipného a šarmantného muža, ale aj láskyplného manžela a otca. Napriek všetkému je ich starostlivosť o neho "plná lásky, radosti, šťastia a spojenia".

Keď pred dvomi rokmi ohlasovali koniec Willisovej kariéry, ešte nevedeli, aká vážna je v skutočnosti jeho diagnóza:

​Veľkú pomoc má Emma v Rumer, Willisovej najstaršej dcére z prvého manželstva s Demi Moore. Aj ona zdieľa svoje zážitky s otcom na Instagrame. "Pre nás je dôležité zdieľať jeho zdravotný stav, pretože to môže mať dopad na inú rodinu," vysvetľovala. Pre otca je dôležité, že môže tráviť čas s rodinou. Nebojí sa mu zveriť do náručia svoju ročnú dcérku Louettu. Chváli ho, akým je skvelým starým otcom, hoci je otázne, nakoľko si to, čo sa okolo neho deje, aj uvedomuje. Na jeho tvári s úsmevom je však vidieť, že má z prítomnosti vnučky Louetty radosť a to je to najdôležitejšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bruce Willis (@brucewillisbw)

Najčítanejšie