Zatiahnuté
18°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Až taký hnus?! Hviezdna herečka tvrdí, že bozkávacie scény jej vyvolávajú aj zvracanie!
Zdielať na

Až taký hnus?! Hviezdna herečka tvrdí, že bozkávacie scény jej vyvolávajú aj zvracanie!

Archívne video

Počas nedávneho vystúpenia v The Howard Stern Show prekvapila herečka Emily Blunt (36) svojou úprimnosťou. Spomínala, ako jej bolo zaťažko predstierať chémiu s niektorými hereckými hviezdami, s ktorými nakrúcala milostné scénky s bozkávaním. Bolo jej vraj z toho občas až na zvracanie. Mená tých "najnechutnejších" však neprezradila, a tak sa dá len domýšľať, kto to bol, keď medzi jej hereckých partnerov patrili napríklad Matt Damon, Tom Cruise, Dwayne Johnson, Jamie Dornan, Ewan McGregor a ďalší.

​Britská hviezdna herečka Emily Blunt sa objavila v programe Sirius XM The Howard Stern Show, aby porozprávala o jej novom filme The Fall Guy, kde si zahrala Jody, začínajúcu hollywoodsku režisérku a lásku kaskadéra Colta, ktorého hral fešák Ryan Gosling. Počas rozhovoru sa jej moderátor Stern spýtal aj na bozkávacie scénky s kolegami pri nakrúcaní. Sám jej pritom položil sugestívnu otázku, či sa jej skutočne chcelo až zvracať. Nato sa Emily zasmiala: "Určite. Absolútne." Potom ale dodala zmierlivejšie: "Nepovedala by som, že to bol nejaký extrémny odpor, ale rozhodne som si to neužila."

Emily vysvetlila, že aj keď sa jej nepáčilo, že sa musí bozkávať s niektorými z jej kolegov, našla si spôsob, ako sa dá vybudovať chémia pre intímnu scénu, často v obklopení mnohých členov štábu. "Mám pocit, že musím na každom nájsť niečo, čo sa mi páči. Môže to byť ako sa pekne smeje, rozpráva s ľuďmi, je zdvorilý...aj niečo náhodné. Nájsť niečo, čo sa vám na tej osobe páči, alebo niečo, čo na nej máte radi ako na filmovej postave a potom sa do toho tak trochu oprieť," tak znel jej tip, ako prežiť bozkávačky a iné intímne scény.  Má s tým už dlhoročné skúsenosti a vraj by už mohla mať iskrivú "chémiu aj s fľašou vody".

Pripomeňte si niekoľko bozkávacích scén s Emily:

Priznáva ale, že s niekým to ide horšie, s iným lepšie. "Je to jednoduchšie, keď máte s niekým prirodzený vzťah," hovorí Emily a nepochybne by bol pekný príklad jej manžel, John Krasinski. Pri tom jej iste zle nebolo. Myslí si, že chémia medzi ľuďmi je zvláštna záležitosť: "Je to éterická vec, ktorú si v skutočnosti nemôžete kúpiť alebo predať. Je tam, alebo nie je". V posledných rokoch filmový priemysel zabezpečuje koordinátorov intimity, aby sa aktéri cítili pohodlnejšie. Herečky už od hnutia #MeTo hovoria otvorenejšie o kontroverzných témach, ako nedávno spomínala s rozhorčením aj Anne Hathaway, že musela kvôli úlohe bozkávať 10 mužov počas testu, aby zistili, ako si herci padli do oka.

Najčítanejšie